Acum pe National TV: 19:15 Suflete tradate  |  Programul urmator: 20:15 Goana dupa mostenire  |   Vezi tot Programul TV
 
 

Articole despre : mica mireasa

 
Portret de actor: Toral Rasputra
Portret de actor: Toral Rasputra
19.04.2016

Toral Rasputra este o actrita indiana care a devenit cunoscuta in industria de la Bollywood cu interpretarea rolului Priyanka Sethi, in super show-ul Dhoom Machaao Dhoom. Toral Rasputra mai este cunoscuta publicului larg sub numele Anandi, cel al personajului interpretat in mult indragitul serial de televiziune Mica Mireasa.

 
Portret de actor: Avika Gor
Portret de actor: Avika Gor
31.12.2013

Avika Gor este o tanara actrita de origine indiana, devenita celebra dupa ce a jucat in serialul Mica mireasa (Balika Vadhu), pe care il poti vedea si la National TV, in fiecare zi de la ora 19:15. Stilul ei actoricesc inocent, dar convingator si puternic in acelasi timp a fost cel care a cucerit publicul si care i-a adus un inceput de cariera deosebit.

 
Comunicat cu privire la defectiunea din 26 septembrie
Comunicat cu privire la defectiunea din 26 septembrie
27.09.2013

In data de 26 septembrie 2013, alimentarea cu energie electrica a zonei in care se afla sediul National TV a fost afectata de o avarie importanta! Acest fapt a dus la intreruperea temporara a emisiei National TV, fara posibilitate de interventie din partea noastra! ...

 
 

Recomanda si prietenilor tai


Impreuna formam o comunitate puternica. Recomanda pagina noastra pentru ca si prietenii tai sa afle mai multe despre programele si filmele National TV.

 
 
 
 
 
N24 Plus
National FM - Muzica romaneasca
Crisana
Favorit TV
AS Dan Chilom
 
x

National TV foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >