Acum pe National TV: 12:15 Baronii  |  Programul urmator: 12:45 Teleshoping  |   Vezi tot Programul TV
 
 

Fosta mea iubire

Difuzare: Sambata 22:00

 
Reality show Fosta mea iubire
 

Emisiunea “Fosta mea iubire” revine cu un sezon de exceptie! Bogdan Lazar este noul prezentator al emisiunii si seful echipei de detectivi. El va scoate la iveala cele mai adanci secrete pe care oamenii le ascund fata de partenerii de viata.

Oamenii fac gesturi inexplicabile in numele iubirii. Jura stramb, fura, insala. Din cele opt sezoane ale emisiunii “Fosta mea iubire” putem trage o singura concluzie: iubirea este simpla si clara! Iar atunci cand situatiile se complica, practic iubirea a disparut si a fost inlocuita de alte sentimente.

Ce se poate descoperi, pornind de la o simpla suspiciune? De la o gelozie infierbantata? De la O senzatie data de un inexplicabil al saselea simt? Raspunsul, in fiecare sambata, de la 22:00, la National TV.
La “Fosta mea iubire”, nici o fapta reprobabila nu ramane nepedepsita!

 
 

Comentarii despre emisiune

 

Adauga comentariu

Codul din imagine
 
Captcha
 
Nu ne asumam responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate de utilizatori. Acestea apartin 100% autorilor.
Limbajul obscen este interzis, sau mai bine zis, va fi cenzurat.
 
...
Fosta mea iubire - 18 apr 2015

La emisiune apeleaza doamna Cornelia, pentru a-l urmari pe fostul ei sot, Arthur. Interesul doamnei Cornelia nu este sa afle daca fostul ei sot are pe cineva, ci sa afle de unde provin sumele foarte mari pe care le incaseaza Arthur. Doamna Cornelia si Arthur detin o fabrica de mobila - fabrica a fost productiva intotdeauna insa de cateva luni produce foarte multi bani pe care Arthur nu ii justifica. Arthtur si Cornelia sunt nasii de cununie ai lui Andrei si ai Georgianei. Arthur are o iubita cu care nu a mai avut relatii intime de 2 luni pentru ca Arthur a capatat o boala cu transmitere sexuala. Raluca, iubita lui Arthur face un avort spontan, copilul era al lui Andrei. Un detectiv de-al lui Bogdan Lazar se infiltreaza ca angajat la fabrica de mobila si afla ca Arthur face trafic cu cocaina.

 

 

 
 

Recomanda si prietenilor tai


Impreuna formam o comunitate puternica. Recomanda pagina noastra pentru ca si prietenii tai sa afle mai multe despre programele si filmele National TV.

 
 
 

EMISIUNI

 
Vineri, 24 Apr. 2015Sambata, 25 Apr. 2015Duminica, 26 Apr. 2015Vineri, 01 Mai. 2015Sambata, 02 Mai. 2015Duminica, 03 Mai. 2015


 

ULTIMELE ARTICOLE

vezi toate articolele

VREMEA AZI

  • BUCURESTI: 13 oC
  • CLUJ NAPOCA: 11 oC
  • TIMISOARA: 15 oC
  • CONSTANTA: 11 oC
  • IASI: 11 oC
  • ORADEA: 13 oC
  • BRASOV: 8 oC
  • GALATI: 11 oC
 
vezi vremea azi
 
 
N24 Plus
National FM - Muzica romaneasca
Crisana
Favorit TV
AS Dan Chilom