Acum pe National TV: 12:30 Django, ultimul pistolar  |  Programul urmator: 14:30 Conspiratia iataganelor  |   Vezi tot Programul TV
 
 

Fosta mea iubire

Difuzare: Sambata 22:00

 
Reality show Fosta mea iubire
 

Emisiunea “Fosta mea iubire” revine cu un sezon de exceptie! Bogdan Lazar este noul prezentator al emisiunii si seful echipei de detectivi. El va scoate la iveala cele mai adanci secrete pe care oamenii le ascund fata de partenerii de viata.

Oamenii fac gesturi inexplicabile in numele iubirii. Jura stramb, fura, insala. Din cele opt sezoane ale emisiunii “Fosta mea iubire” putem trage o singura concluzie: iubirea este simpla si clara! Iar atunci cand situatiile se complica, practic iubirea a disparut si a fost inlocuita de alte sentimente.

Ce se poate descoperi, pornind de la o simpla suspiciune? De la o gelozie infierbantata? De la O senzatie data de un inexplicabil al saselea simt? Raspunsul, in fiecare sambata, de la 22:00, la National TV.
La “Fosta mea iubire”, nici o fapta reprobabila nu ramane nepedepsita!

 
 

Comentarii despre emisiune

 

Adauga comentariu

Codul din imagine
 
Captcha
 
Nu ne asumam responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate de utilizatori. Acestea apartin 100% autorilor.
Limbajul obscen este interzis, sau mai bine zis, va fi cenzurat.
 
...
Fosta mea iubire - 23 mai 2015

O casnicie trebuie sa se bazeze pe iubire, incredere si respect reciproc, nu pe tortura fizica si psihica. Atunci cand o femeie sta alaturi de un barbat doar pentru ca ii e frica, cu siguranta va cauta alinare in bratele altcuiva... La fel de bine o femeie poate cauta alinare in bratele altui barbat atunci cand cel de langa ea este mucalit si se ascunde dupa fusta mamei la orice cearta de familie. La emisiune apeleaza doamna Mariana care considera ca Mona, sotia fiului ei este prea buna pentra acesta si sigur are un motiv ascuns pentru care s-a maritat cu Ionut. In aceasta familie scandalurile sunt la ordinea zilei, ori intre ei ori cu Gigi si sotia acestuia care le sunt vecini in aceeasi casa. Sambata la ora 22:00 pe NationalTv un episod despre doua familii in care notiunea de monogamie practic nu exista, casnicii bazate pe violuri, batai pornite de la dedicatii la lautari si spargeri de apartamente la Fosta Mea Iubire in Flagrant.

 

 

 
 

Recomanda si prietenilor tai


Impreuna formam o comunitate puternica. Recomanda pagina noastra pentru ca si prietenii tai sa afle mai multe despre programele si filmele National TV.

 
 
 

EMISIUNI

 


 

ULTIMELE ARTICOLE

vezi toate articolele

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 23.05.2015
  • 100 HUF1.4484 Lei
  • 1 GBP6.2262 Lei
  • 1 EUR4.4483 Lei
  • 1 CHF4.2731 Lei
  • 1 USD3.9765 Lei
vezi cursul valutar
 
 
N24 Plus
National FM - Muzica romaneasca
Crisana
Favorit TV
AS Dan Chilom