Acum pe National TV: 06:00 Dragoste dulce-amara  |  Programul urmator: 07:00 Apoi, aparu dragostea  |   Vezi tot Programul TV
 
 

Fosta mea iubire

Redifuzare: Sambata 22:00

 
Reality show Fosta mea iubire
 

Doar daca reuseste sa te faca sa clocotesti de gelozie, ura sau suparare, atunci este marea ta iubire. Sa fie oare adevarat? Mai credeti in povestea cu jumatatea pe care o intalnesti doar o data in viata? Din 20 septembrie, noi povesti crude si adevarate despre iubire, incredere si tradare. Fosta mea iubire. Tot sambata, tot de la 22.00, tot la National TV!

 
 

Comentarii despre emisiune

 

Adauga comentariu

Codul din imagine
 
Captcha
 
Nu ne asumam responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate de utilizatori. Acestea apartin 100% autorilor.
Limbajul obscen este interzis, sau mai bine zis, va fi cenzurat.
 
Fosta mea iubire - 20 dec 2014

O vorba din popor spune ca trebuie sa faci ce zice preotul, nu ce face preotul... Aceasta vorba pare sa fie din ce in ce mai adevarata, in zilele noastre.
La emisiune apeleaza doamna Elena, casatorita de 20 de ani cu Daniel. Casnicia lor a fost una perfecta pana in urma cu doi ani, atunci cand Daniel a ramas fara serviciu. Daniel lucra ca agent imobiliar. De atunci Daniel a inceput sa isi schimbe comportamentul. In fiecare zi pleaca de acasa impreuna cu Razvan, un prieten. Ce fac si pe unde merg, nu se stie, dupa spusele doamnei Elena. Problema nu este neaparat ca Daniel ar avea o amanta, desi... fum fara foc... Ce este de facut atunci cand preotul de care ascultam nici macar nu este preot? Ce devenim atunci cand cadem in pacat din cauza unor ispite si facem orice nelegiurie de dragul unor saruturi furate prin scari de bloc?
Nu ratati Sambata la ora 22:00 ultimul episod din Fosta Mea Iubire, un episod despre un preot care nu este preot, un dascal fals cu o urma de moralitate, un avocat inselat si o femeie care ii invarte pe toti ca pe o tabla de sah.

 

 

 
 

Recomanda si prietenilor tai


Impreuna formam o comunitate puternica. Recomanda pagina noastra pentru ca si prietenii tai sa afle mai multe despre programele si filmele National TV.

 
 
 

EMISIUNI

 
Luni, 02 Mar. 2015Vineri, 06 Mar. 2015Sambata, 07 Mar. 2015Duminica, 08 Mar. 2015Luni, 09 Mar. 2015Vineri, 13 Mar. 2015Sambata, 14 Mar. 2015


 

ULTIMELE ARTICOLE

vezi toate articolele

VREMEA AZI

  • BUCURESTI: 15 oC
  • CLUJ NAPOCA: 11 oC
  • TIMISOARA: 12 oC
  • CONSTANTA: 13 oC
  • IASI: 13 oC
  • ORADEA: 11 oC
  • BRASOV: 12 oC
  • GALATI: 14 oC
 
vezi vremea azi
 
 
N24 Plus
National FM - Muzica romaneasca
Crisana
Favorit TV
AS Dan Chilom