Acum pe National TV: 09:00 Traditii de la bunica  |  Programul urmator: 10:30 Si eu m-am nascut in Romania  |   Vezi tot Programul TV
 
 

Fosta mea iubire

Difuzare: Sambata 22:00

Redifuzare: Joi 23:00

 
Reality show Fosta mea iubire
 

Doar daca reuseste sa te faca sa clocotesti de gelozie, ura sau suparare, atunci este marea ta iubire. Sa fie oare adevarat? Mai credeti in povestea cu jumatatea pe care o intalnesti doar o data in viata? Din 20 septembrie, noi povesti crude si adevarate despre iubire, incredere si tradare. Fosta mea iubire. Tot sambata, tot de la 22.00, tot la National TV!

 
 

Comentarii despre emisiune

 

Adauga comentariu

Codul din imagine
 
Captcha
 
Nu ne asumam responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate de utilizatori. Acestea apartin 100% autorilor.
Limbajul obscen este interzis, sau mai bine zis, va fi cenzurat.
 
...
Fosta mea iubire - 01 nov 2014

Se spune ca ce nu stii, nu te doare. Oameni aleg de multe ori sa traiasca in indiferenta tocmai de frica de a nu descoperi lucruri care sa ii darame. De multe ori ignoram lucruri care ne sar in ochii pentru a proteja casnicii, poate, false.
La emisiune apeleaza Cristina impreuna cu mama ei. Doamna Doina este convinsa ca Robert, sotul Cristinei, nu este usa de Biserica. Cristina, insa, isi iubeste sotul si este sigura ca timpul foarte mare pe care il petrece departe de ea, il petrece pentru a aduce bani pentru familie.
Ce se intampla atunci cand barbatul pe care il iubesti alege sa duca o viata de sultan? Ne punem oare intrebarea:” oare si celeilalte ii spune ca o iubeste?” sau “ si ei ii face aceleasi cadouri?”. Raspunsul il aflam sambata de la ora 22:00 la Fosta Mea Iubire!

 

 

 
 

Recomanda si prietenilor tai


Impreuna formam o comunitate puternica. Recomanda pagina noastra pentru ca si prietenii tai sa afle mai multe despre programele si filmele National TV.

 
 
 

EMISIUNI

 


 

ULTIMELE ARTICOLE

vezi toate articolele

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 01.11.2014
  • 100 HUF1.4373 Lei
  • 1 GBP5.6153 Lei
  • 1 EUR4.4139 Lei
  • 1 CHF3.6583 Lei
  • 1 USD3.5098 Lei
vezi cursul valutar
 
 
N24 Plus
National FM - Muzica romaneasca
Crisana
Favorit TV
AS Dan Chilom