Acum pe National TV: 15:45 Teleshoping  |  Programul urmator: 16:15 Specialisti in Sanatate  |   Vezi tot Programul TV
 
 

Fosta mea iubire

Difuzare: Sambata 22:00

 
Reality show Fosta mea iubire
 

Emisiunea “Fosta mea iubire” revine cu un sezon de exceptie! Bogdan Lazar este noul prezentator al emisiunii si seful echipei de detectivi. El va scoate la iveala cele mai adanci secrete pe care oamenii le ascund fata de partenerii de viata.

Oamenii fac gesturi inexplicabile in numele iubirii. Jura stramb, fura, insala. Din cele opt sezoane ale emisiunii “Fosta mea iubire” putem trage o singura concluzie: iubirea este simpla si clara! Iar atunci cand situatiile se complica, practic iubirea a disparut si a fost inlocuita de alte sentimente.

Ce se poate descoperi, pornind de la o simpla suspiciune? De la o gelozie infierbantata? De la O senzatie data de un inexplicabil al saselea simt? Raspunsul, in fiecare sambata, de la 22:00, la National TV.
La “Fosta mea iubire”, nici o fapta reprobabila nu ramane nepedepsita!

 
 

Comentarii despre emisiune

 

Adauga comentariu

Codul din imagine
 
Captcha
 
Nu ne asumam responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate de utilizatori. Acestea apartin 100% autorilor.
Limbajul obscen este interzis, sau mai bine zis, va fi cenzurat.
 
...
Fosta mea iubire - 28 mar 2015

Se spune ca iubirea te poate impinge sa faci lucruri de care nu ai crezut vreodata ca esti in stare. E omeneste si acceptabil pana la un punct, insa, atunci cand folosesti iubirea drept paravan sau scuza pentru faptele tale nu este tocmai un lucru demn.

La emisiune apeleaza Adelina pentru ca este insarcinata in doua luni cu viitorul ei sot, Razvan, si ar vrea sa fie sigura ca barbatul langa care isi traieste viata este un barbat fidel. Temerile legate de fidelitatea lui Razvan sunt alimentate si de mama Adelinei, care o pistoneaza cat e ziua de lunga. Razvan are o spalatorie auto, unde isi petrece majoritatea timpului. El conduce spalatoria cu ajutorul lui Dinu, un baiat sarac pe care Razvan l-a luat pe langa el, si cu ajutorul Soniei, care face ziua mai frumoasa clientilor doar prin simpla prezenta.

Sa fie oare spalatoria auto doar un paravan pentru afaceri ilegale? Oare biroul de unde conduce Razvan afacerea a fost martor la infidelitatile acestuia? Singura modalitate sa aflam este sa ne uitam sambata de la 22:00 pe National Tv la Fosta Mea Iubire in Flagrant.

 

 

 
 

Recomanda si prietenilor tai


Impreuna formam o comunitate puternica. Recomanda pagina noastra pentru ca si prietenii tai sa afle mai multe despre programele si filmele National TV.

 
 
 

EMISIUNI

 
Luni, 30 Mar. 2015Vineri, 03 Apr. 2015Sambata, 04 Apr. 2015Duminica, 05 Apr. 2015Luni, 06 Apr. 2015Vineri, 10 Apr. 2015Sambata, 11 Apr. 2015


 

ULTIMELE ARTICOLE

vezi toate articolele

VREMEA AZI

  • BUCURESTI: 12 oC
  • CLUJ NAPOCA: 16 oC
  • TIMISOARA: 20 oC
  • CONSTANTA: 11 oC
  • IASI: 12 oC
  • ORADEA: 21 oC
  • BRASOV: 9 oC
  • GALATI: 11 oC
 
vezi vremea azi
 
 
N24 Plus
National FM - Muzica romaneasca
Crisana
Favorit TV
AS Dan Chilom