Acum pe National TV: 01:15 Poama acra  |  Programul urmator: 03:15 Baronii  |   Vezi tot Programul TV
 
 

Iubire interzisa

Difuzare: Sambata 20:15

 
Reality show Iubire interzisa
Vezi 8 imagini
 

In cele 11 sezoane de “Iubire interzisa”am cunoscut femei indragostite, barbati gelosi, tineri curajosi, parinti severi, socrii interesati. Am ras si am plans alaturi de toti acestia, dar am ajuns la concluzia ca niciodata, nimic si nimeni nu poate asasina o iubire adevarata.

Si in sezonul 12 viata bate filmul! Iubirea are felul ei bizar de a surprinde: pe cel iubit, pe cel ce iubeste. Povestile inspirate din realitate intrec orice inchipuire. Ceea ce fac oamenii din dragoste sau dintr-o asa-zisa iubire, e greu de anticipat.

 
 

Comentarii despre emisiune

 

Adauga comentariu

Codul din imagine
 
Captcha
 
Nu ne asumam responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate de utilizatori. Acestea apartin 100% autorilor.
Limbajul obscen este interzis, sau mai bine zis, va fi cenzurat.
 
 
 
editie speciala Craciuneditie speciala Craciun
 
editie speciala Craciuneditie speciala Craciun
 
...
Iubire interzisa - 26 aprilie 2014

Pentru oamenii care locuiesc la țară, zilele de munca sunt mai lungi iar nopțile de odihnă mai scurte. Întotdeauna exista însă timp pentru iubire si intrigi, pentru declaratii de dragoste si minciuni, pentru greseli și, din păcate, pentru suferință.
Vă invităm în această seară să urmăriți o poveste complicată despre o fată pe nume Irina care a crescut într-o familie aflată mereu sub spectrul sărăciei. Nu e de mirare așadar că visează o viață frumoasă, decentă, fără griji. Asta dorește iubitul ei Mircea să-i poată oferi, dar nici el nu este bogat. Singura avere a lui este iubirea sinceră pentru Irina. În căutarea unei soluții financiare, Irina ajunge într-o situație pe care Mircea o înțelege greșit și, ros de gelozie, face greșeli peste greșeli. Oare iubirea dintre ei va fi suficient de puternică încât să-i păstreze împreună? Descoperiți sâmbătă, la Național TV.

 

 

 
 

Recomanda si prietenilor tai


Impreuna formam o comunitate puternica. Recomanda pagina noastra pentru ca si prietenii tai sa afle mai multe despre programele si filmele National TV.

 
 
 

EMISIUNI

 
Vineri, 25 Apr. 2014Sambata, 26 Apr. 2014Duminica, 27 Apr. 2014Vineri, 02 Mai. 2014Sambata, 03 Mai. 2014Duminica, 04 Mai. 2014


 

ULTIMELE ARTICOLE

vezi toate articolele

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 24.04.2014
  • 1 USD3.2292 Lei
  • 100 HUF1.4529 Lei
  • 1 GBP5.4255 Lei
  • 1 EUR4.4698 Lei
  • 1 CHF3.6632 Lei
vezi cursul valutar
 
 
N24 Plus
National FM - Muzica romaneasca
Turist Center - vacante pentru fiecare
Crisana
Favorit TV