Acum pe National TV: 18:30 Stirile National TV  |  Programul urmator: 19:15 Mica mireasa  |   Vezi tot Programul TV
 
 

Iubire interzisa

Difuzare: Sambata 20:15

Redifuzare: Vineri 23:00 | Duminica 16:45

 
Reality show Iubire interzisa
Vezi 8 imagini
 

In aceasta toamna se implinesc sase ani de cand colectionam povesti de iubire interzisa. Sunt sase ani in care ati avut ocazia sa vedeti cum se destrama relatii, cum se infiripa iubiri, cum se impletesc destine. Speram ca fiecare dintre voi a avut ceva de invatat din aceste povesti. Speram ca v-am sensibilizat, ca v-am uimit, ca v-am facut sa zambiti. Mai mult decat orice insa, speram sa va avem aproape si in acest nou sezon, care desi este al 13-lea, nu are cum sa aduca ghinion. Va asteptam, ca de obicei sambata, numai la National TV.

 
 

Comentarii despre emisiune

 

Adauga comentariu

Codul din imagine
 
Captcha
 
Nu ne asumam responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate de utilizatori. Acestea apartin 100% autorilor.
Limbajul obscen este interzis, sau mai bine zis, va fi cenzurat.
 
 
 
editie speciala Craciuneditie speciala Craciun
 
editie speciala Craciuneditie speciala Craciun
 
...
Iubire interzisa - 29 nov 2014

Cea mai cunoscută poveste de iubire din lume este aceea în care doi tineri sunt puși în situația de a-și vedea iubirea interzisă de către familiile lor. Cei doi se numeau Romeo și Julieta.
Familia Vlădescu locuiește într-o vilă cochetă din București pe care au ridicat-o prin muncă multă și un credit considerabil și stresant la o bancă. Bogdan are o firmă mică dar perfect nișată în domeniul tehnologiei comunicațiilor. Soția lui, Elena, i-a fost mereu alături și s-a ocupat cu vizibil succes de educația fiicei lor, Alexia.
În cu totul altă parte a orașului și a societății trăiește familia Stoian. Gelu și cei doi fii ai lui, Dan și Ovidiu, locuiesc în casa Mioarei, femeia cu care Gelu s-a însurat după ce mama băieților a murit. Sunt săraci dar cel mai rău este faptul că Mioara se comportă ca o mamă vitregă din povești: este rea, cicălitoare și ar face orice să scape de copiii lui Gelu.
Întâlnirea dintre Alexa Vlădescu și Dan Stoian pare din start sortită eșecului, dar știm bine că iubirea poate justifica orice, poate dărâma orice zid. Vor reuși tinerii să depășească barierele sociale și mentalitățile părinților? Aflați sâmbătă seară, numai la Național TV.

 

 

 
 

Recomanda si prietenilor tai


Impreuna formam o comunitate puternica. Recomanda pagina noastra pentru ca si prietenii tai sa afle mai multe despre programele si filmele National TV.

 
 
 

EMISIUNI

 


 

ULTIMELE ARTICOLE

vezi toate articolele

VREMEA AZI

  • BUCURESTI: 1 oC
  • CLUJ NAPOCA: 4 oC
  • TIMISOARA: 6 oC
  • CONSTANTA: 2 oC
  • IASI: -2 oC
  • ORADEA: 4 oC
  • BRASOV: 2 oC
  • GALATI: -1 oC
 
vezi vremea azi
 
 
N24 Plus
National FM - Muzica romaneasca
Crisana
Favorit TV
AS Dan Chilom