Acum pe National TV: 14:00 Opriti timpul!  |  Programul urmator: 16:45 Iubire interzisa  |   Vezi tot Programul TV
 
 

Iubire interzisa

Difuzare: Sambata 20:15

Redifuzare: Duminica 16:45

 
Reality show Iubire interzisa
Vezi 8 imagini
 

Un nou sezon al emisiunii Iubire Interzisa va asteapta sa descoperiti cele mai zguduitoare povesti umane. Nu v-am dezamagit in ultimii opt ani si promitem sa n-o facem nici acum. Avem pregatite pentru dumneavoastra cazuri cutremuratoare, veti putea observa cele mai delicate aspecte ale sufletului omenesc, cele mai induiosatoare povesti de iubire si cele mai neasteptate rasturnari de situatie. Stati alaturi de noi. Va vom aduce mai multa drama, situatii limita, suflete ranite si, bineinteles, pe toate le puteti gasi numai la National TV. Iubire Interzisa - in fiecare sambata seara de la 20:15.

 
 

Comentarii despre emisiune

 

Adauga comentariu

Codul din imagine
 
Captcha
 
Nu ne asumam responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate de utilizatori. Acestea apartin 100% autorilor.
Limbajul obscen este interzis, sau mai bine zis, va fi cenzurat.
 
 
 
editie speciala Craciuneditie speciala Craciun
 
editie speciala Craciuneditie speciala Craciun
 
Iubire interzisa - 23 mai 2015

Într-o vilă somptuoasă dintr-un cartier select al capitalei locuiește familia Mansur. Au venit în România din Maroc imediat după revoluție. În mod evident, au foarte mulți bani și trăiesc pe picior mare. Cel mai mare dintre fiii lui Hassan este Mehmed, care are 33 de ani și este la un pas de a se însura. Logodnica lui este Fatima, o fată pe care mătușa Latifa, sora lui Hassan, i-a găsit-o tocmai la Deva. Familia este completată de Adnan, fratele mai mic cu 5 ani al lui Mehmed. Toate bune și frumoase, doar că Mehmed s-a îndrăgostit orbește de Luana, o româncă blondă de 27 de ani. Spre nemulțumirea familiei, Mehmed vrea să rupă logodna cu Fatima și să se însoare cu Luana iar acum alegerile devin dificile. Între tradiție și iubire, tânărul trebuie să aleagă ceva și oricare ar fi alegerea lui va avea de pierdut:fie va rămâne fără avere, fie fără femeia pe care o iubește. Aflați care va fi opțiunea lui Mehmed sâmbătă seară, numai la Național TV.

 

 

 
 

Recomanda si prietenilor tai


Impreuna formam o comunitate puternica. Recomanda pagina noastra pentru ca si prietenii tai sa afle mai multe despre programele si filmele National TV.

 
 
 

EMISIUNI

 
Duminica, 24 Mai. 2015Vineri, 29 Mai. 2015Sambata, 30 Mai. 2015Duminica, 31 Mai. 2015


 

ULTIMELE ARTICOLE

vezi toate articolele

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 24.05.2015
  • 100 HUF1.4484 Lei
  • 1 GBP6.2262 Lei
  • 1 EUR4.4483 Lei
  • 1 CHF4.2731 Lei
  • 1 USD3.9765 Lei
vezi cursul valutar
 
 
N24 Plus
National FM - Muzica romaneasca
Crisana
Favorit TV
AS Dan Chilom