Acum pe National TV: 13:30 Pastila Voua  |  Programul urmator: 13:45 Mica mireasa  |   Vezi tot Programul TV
 
 

Iubire interzisa

Redifuzare: Marti 22:30

 
Reality show Iubire interzisa
Vezi 8 imagini
 

In cele 11 sezoane de “Iubire interzisa”am cunoscut femei indragostite, barbati gelosi, tineri curajosi, parinti severi, socrii interesati. Am ras si am plans alaturi de toti acestia, dar am ajuns la concluzia ca niciodata, nimic si nimeni nu poate asasina o iubire adevarata.

Si in sezonul 12 viata bate filmul! Iubirea are felul ei bizar de a surprinde: pe cel iubit, pe cel ce iubeste. Povestile inspirate din realitate intrec orice inchipuire. Ceea ce fac oamenii din dragoste sau dintr-o asa-zisa iubire, e greu de anticipat.

 
 

Comentarii despre emisiune

 

Adauga comentariu

Codul din imagine
 
Captcha
 
Nu ne asumam responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate de utilizatori. Acestea apartin 100% autorilor.
Limbajul obscen este interzis, sau mai bine zis, va fi cenzurat.
 
 
 
editie speciala Craciuneditie speciala Craciun
 
editie speciala Craciuneditie speciala Craciun
 

Iubire interzisa 12.04.2014 from NationalTV on Vimeo.

Iubire interzisa - 12 aprilie 2014

Pana si in dragoste totul are un pret. Jocul iubirii ne fascinează și ne lăsăm de cele mai multe ori în voia lui de-a dreptul inconștienți. Dar cât mai suntem oare dispuși să plătim atunci când viața decide să nu dea iubirii noastre nici macar o șansă?

Despre familia Căldăraru lumea spune lucruri puține, dar importante: sunt înstăriți, au influență și nu e bine să te pui rău cu ei. Relu, capul familiei, și-a făcut o situație demnă de invidiat și e mândru că a reușit pornind de la zero. Are tot ce-i trebuie acum: o casă mare și o mașină care-i confirmă statutul de om important. Mai are două fete, pe Denisa – cea mică, frumoasă și cuminte și pe Nadia – cea mare, rebelă și cu mintea mereu la năzbâtii. Un singur obiectiv mai are Relu: să-și vadă fetele măritate conform rangului familiei, un lucru mai ușor de spus decât de făcut pentru că Denisa iubește în secret un băiat dintr-o categorie socială mult inferioară ei. Va reuși ea să-și convingă părinții sau iubirea ei va rămâne interzisă? Aflați sâmbătă, numai la Național TV.

 

 

 
 

Recomanda si prietenilor tai


Impreuna formam o comunitate puternica. Recomanda pagina noastra pentru ca si prietenii tai sa afle mai multe despre programele si filmele National TV.

 
 
 

EMISIUNI

 
Vineri, 18 Apr. 2014Sambata, 19 Apr. 2014Duminica, 20 Apr. 2014Vineri, 25 Apr. 2014Sambata, 26 Apr. 2014Duminica, 27 Apr. 2014


 

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 18.04.2014
  • 1 USD3.2281 Lei
  • 100 HUF1.4529 Lei
  • 1 GBP5.4148 Lei
  • 1 EUR4.4607 Lei
  • 1 CHF3.6578 Lei
vezi cursul valutar
 
 
N24 Plus
National FM - Muzica romaneasca
Turist Center - vacante pentru fiecare
Crisana
Favorit TV