Acum pe National TV: 06:00 Dragoste dulce-amara  |  Programul urmator: 07:00 Pastila Voua  |   Vezi tot Programul TV
 
 

Iubire interzisa

Difuzare: Sambata 20:15

Redifuzare: Duminica 16:45

 
Reality show Iubire interzisa
Vezi 8 imagini
 

Un nou sezon al emisiunii Iubire Interzisa va asteapta sa descoperiti cele mai zguduitoare povesti umane. Nu v-am dezamagit in ultimii opt ani si promitem sa n-o facem nici acum. Avem pregatite pentru dumneavoastra cazuri cutremuratoare, veti putea observa cele mai delicate aspecte ale sufletului omenesc, cele mai induiosatoare povesti de iubire si cele mai neasteptate rasturnari de situatie. Stati alaturi de noi. Va vom aduce mai multa drama, situatii limita, suflete ranite si, bineinteles, pe toate le puteti gasi numai la National TV. Iubire Interzisa - in fiecare sambata seara de la 20:15.

 
 

Comentarii despre emisiune

 

Adauga comentariu

Codul din imagine
 
Captcha
 
Nu ne asumam responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate de utilizatori. Acestea apartin 100% autorilor.
Limbajul obscen este interzis, sau mai bine zis, va fi cenzurat.
 
 
 
editie speciala Craciuneditie speciala Craciun
 
editie speciala Craciuneditie speciala Craciun
 
...
Iubire interzisa - 09 mai 2015

Banii nu aduc fericirea. Dar oare de ce alergăm întreaga viață să avem cât mai mult, să acumulăm averi? Uităm să trăim, să iubim, să oferim respect... doar pentru un cont bancar cât mai mare sau pentru o casă impunătoare.
Anastasia și Bogdan Pârvu sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani. În acest timp, relația lor a trecut prin diverse etape, toate definite de starea lor financiară. La început au fost săraci dar fericiți și siguri pe iubirea lor. Apoi Bogdan a intrat în afaceri și a avut succes, astfel încât azi viața lor este lipsită de orice grijă. Din păcate însă, odată cu banii au venit și escapadele lui amoroase. Relația lor este acum doar o umbră palidă a celei de altădată. În viața lui Bogdan există acum Vanda, amanta căreia el i-a cumpărat casă, mașină, și pe care o întreține integral. Toate acestea se vor nărui peste noapte, pentru că Bogdan a intrat în vizorul autorităților pentru fraudă, evaziune și alte probleme. Așa că, în momentul în care familia Pârvu pierde tot, se dau cărțile pe față. Bogdan este arestat și acum întrebarea este cine îi va mai fi alături: soția înșelată? Amanta materialistă? Aflați deznodământul acestei povești sâmbătă seară, numai la Național TV.

 

 

 
 

Recomanda si prietenilor tai


Impreuna formam o comunitate puternica. Recomanda pagina noastra pentru ca si prietenii tai sa afle mai multe despre programele si filmele National TV.

 
 
 

EMISIUNI

 
Vineri, 08 Mai. 2015Sambata, 09 Mai. 2015Duminica, 10 Mai. 2015Vineri, 15 Mai. 2015Sambata, 16 Mai. 2015Duminica, 17 Mai. 2015


 

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 07.05.2015
  • 100 HUF1.4566 Lei
  • 1 GBP6.0073 Lei
  • 1 EUR4.4382 Lei
  • 1 CHF4.2805 Lei
  • 1 USD3.9577 Lei
vezi cursul valutar
 
 
N24 Plus
National FM - Muzica romaneasca
Crisana
Favorit TV
AS Dan Chilom