Acum pe National TV: 14:30 Vraciul din jungla  |  Programul urmator: 16:30 Capitan in slujba regelui  |   Vezi tot Programul TV
 
 

Iubire interzisa

Difuzare: Sambata 20:15

Redifuzare: Duminica 16:45

 
Reality show Iubire interzisa
Vezi 8 imagini
 

Un nou sezon al emisiunii Iubire Interzisa va asteapta sa descoperiti cele mai zguduitoare povesti umane. Nu v-am dezamagit in ultimii opt ani si promitem sa n-o facem nici acum. Avem pregatite pentru dumneavoastra cazuri cutremuratoare, veti putea observa cele mai delicate aspecte ale sufletului omenesc, cele mai induiosatoare povesti de iubire si cele mai neasteptate rasturnari de situatie. Stati alaturi de noi. Va vom aduce mai multa drama, situatii limita, suflete ranite si, bineinteles, pe toate le puteti gasi numai la National TV. Iubire Interzisa - in fiecare sambata seara de la 20:15.

 
 

Comentarii despre emisiune

 

Adauga comentariu

Codul din imagine
 
Captcha
 
Nu ne asumam responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate de utilizatori. Acestea apartin 100% autorilor.
Limbajul obscen este interzis, sau mai bine zis, va fi cenzurat.
 
 
 
editie speciala Craciuneditie speciala Craciun
 
editie speciala Craciuneditie speciala Craciun
 
...
Iubire interzisa - 28 mar 2015

Sunt multe situații în viață când ne întrebăm de ce ni se întâmplă tocmai nouă să suferim, să pierdem, să fim înșelați. Important este însă să ne concentrăm mai degrabă pe felul în care putem trece peste necazuri, iar soluțiile sunt întotdeauna la îndemână, oricât de ciudate ar părea uneori.
Ana și Sabin sunt căsătoriți de opt ani și au o viață frumoasă împreună. Au un apartament și o cafenea, le merge bine și nimic nu pare să le umbrească fericirea. Părinții lor sunt încântați, ce mai... o familie perfectă! Își doresc un copil și de câteva luni bune încearcă dar fără succes. Ba, mai mult, în ultima vreme pe Sabin parcă l-au lăsat puterile și cheful. Ca o ghilotina cade peste cei doi vestea ca Sabin are cancer și zilele îi sunt numărate. Ca ultimă dorință, Sabin îi cere Anei sa își continue viața alături de Lucian, cel mai bun prieten al lui. Dar va putea Ana să facă ce-i cere soțul ei? Va fi Lucian oare bărbatul potrivit pentru ea? Aflați deznodământul acestei povesti incredibile sâmbătă seara, numai la Național TV.

 

 

 
 

Recomanda si prietenilor tai


Impreuna formam o comunitate puternica. Recomanda pagina noastra pentru ca si prietenii tai sa afle mai multe despre programele si filmele National TV.

 
 
 

EMISIUNI

 


 

ULTIMELE ARTICOLE

vezi toate articolele

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 28.03.2015
  • 1 USD4.0876 Lei
  • 100 HUF1.4722 Lei
  • 1 GBP6.0785 Lei
  • 1 EUR4.4242 Lei
  • 1 CHF4.2280 Lei
vezi cursul valutar
 
 
N24 Plus
National FM - Muzica romaneasca
Crisana
Favorit TV
AS Dan Chilom