Acum pe National TV: 20:15 Suflete pereche  |  Programul urmator: 21:15 Taramul lupilor  |   Vezi tot Programul TV
 
 

Iubire interzisa

Difuzare: Sambata 20:15

Redifuzare: Vineri 23:00 | Duminica 16:45

 
Reality show Iubire interzisa
Vezi 8 imagini
 

In aceasta toamna se implinesc sase ani de cand colectionam povesti de iubire interzisa. Sunt sase ani in care ati avut ocazia sa vedeti cum se destrama relatii, cum se infiripa iubiri, cum se impletesc destine. Speram ca fiecare dintre voi a avut ceva de invatat din aceste povesti. Speram ca v-am sensibilizat, ca v-am uimit, ca v-am facut sa zambiti. Mai mult decat orice insa, speram sa va avem aproape si in acest nou sezon, care desi este al 13-lea, nu are cum sa aduca ghinion. Va asteptam, ca de obicei sambata, numai la National TV.

 
 

Comentarii despre emisiune

 

Adauga comentariu

Codul din imagine
 
Captcha
 
Nu ne asumam responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate de utilizatori. Acestea apartin 100% autorilor.
Limbajul obscen este interzis, sau mai bine zis, va fi cenzurat.
 
 
 
editie speciala Craciuneditie speciala Craciun
 
editie speciala Craciuneditie speciala Craciun
 
...
Iubire interzisa - 01 nov 2014

Există în viață momente în care libertatea de alegere, mai ales în privința persoanei iubite, ne este refuzată cu brutalitate. O astfel de poveste vă prezentăm în acest episod al emisiunii Iubire Interzisă.

Vladimir are 24 de ani şi este un tânăr de toată isprava. E student şi face tot posibilul pentru a construi un viitor demn de iubirea pe care i-o poartă Oanei. Deocamdată însă, munceşte la ferma de cai a lui Ştefan Pamfil, tatăl Oanei. Eforturile lui sunt permanent subminate de Gigi, tatăl delăsător care ar face orice pentru o sticlă de țuică. Lui Vladimir îi este clar că părinții Oanei nu-l vor privi niciodată ca pe un pretendent serios la mâna fiicei lor. Dar nici el și nici Oana nu și-ar fi închipuit vreodată că tatăl Oanei ar fi dispus să îi ceară fetei să se mărite cu un bărbat mult mai în vârstă doar pentru banii pe care acesta i-ar investi în afacerea familiei. Din acest punct, alegerile tinerilor sunt ignorate total de părinți. Vor reuși ei oare să găsească soluții pentru a-și putea păstra vie relația pe care familia nu o dorește? Aflați sâmbătă seara, numai la Național TV.

 

 

 
 

Recomanda si prietenilor tai


Impreuna formam o comunitate puternica. Recomanda pagina noastra pentru ca si prietenii tai sa afle mai multe despre programele si filmele National TV.

 
 
 

EMISIUNI

 


 

ULTIMELE ARTICOLE

vezi toate articolele

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 31.10.2014
  • 100 HUF1.4373 Lei
  • 1 GBP5.6153 Lei
  • 1 EUR4.4139 Lei
  • 1 CHF3.6583 Lei
  • 1 USD3.5098 Lei
vezi cursul valutar
 
 
N24 Plus
National FM - Muzica romaneasca
Crisana
Favorit TV
AS Dan Chilom