Acum pe National TV: 07:00 Suflete pereche  |  Programul urmator: 08:00 Mica mireasa  |   Vezi tot Programul TV
 
 

Iubire interzisa

Difuzare: Sambata 20:15

Redifuzare: Vineri 23:00 | Duminica 16:45

 
Reality show Iubire interzisa
Vezi 8 imagini
 

In aceasta toamna se implinesc sase ani de cand colectionam povesti de iubire interzisa. Sunt sase ani in care ati avut ocazia sa vedeti cum se destrama relatii, cum se infiripa iubiri, cum se impletesc destine. Speram ca fiecare dintre voi a avut ceva de invatat din aceste povesti. Speram ca v-am sensibilizat, ca v-am uimit, ca v-am facut sa zambiti. Mai mult decat orice insa, speram sa va avem aproape si in acest nou sezon, care desi este al 13-lea, nu are cum sa aduca ghinion. Va asteptam, ca de obicei sambata, numai la National TV.

 
 

Comentarii despre emisiune

 

Adauga comentariu

Codul din imagine
 
Captcha
 
Nu ne asumam responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate de utilizatori. Acestea apartin 100% autorilor.
Limbajul obscen este interzis, sau mai bine zis, va fi cenzurat.
 
 
 
editie speciala Craciuneditie speciala Craciun
 
editie speciala Craciuneditie speciala Craciun
 
...
Iubire interzisa - 25 oct 2014

În imediata apropiere a Bucureștiului se află un sătuc unde viața pare să curgă liniștit și idilic. Nu este nici pe departe așa. Această comunitate este mică dar plină de pasiuni și povești ascunse.

În urmă cu 25 de ani, Elena era părăsită de actualul primar, Emil. Bărbatul o alesese pe Jeni pentru că avea bani, ignorând iubirea dintre el și Elena. Astăzi, istoria pare să se repete pentru fiica Elenei, Catrinel. Fata îl iubește cu disperare pe Tudor, care însă tocmai a părăsit-o pentru a se însura cu Roxana, fiica de 22 de ani a primarului Emil Istrate. Pentru Catrinel, nici că se putea o nenorocire mai mare.

Văzând suferința fiicei ei, Elena decide să intervină și concepe un plan prin care să-l despartă pe Tudor de Roxana. Va reuși oare Elena să răzbune o nedreptate din viața ei printr-o altă nedreptate? Va accepta Catrinel o asemenea situație? Aflați sâmbătă, numai la Național TV.

 

 

 
 

Recomanda si prietenilor tai


Impreuna formam o comunitate puternica. Recomanda pagina noastra pentru ca si prietenii tai sa afle mai multe despre programele si filmele National TV.

 
 
 

EMISIUNI

 


 

ULTIMELE ARTICOLE

vezi toate articolele

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 25.10.2014
  • 100 HUF1.4325 Lei
  • 1 GBP5.6049 Lei
  • 1 EUR4.4209 Lei
  • 1 CHF3.6645 Lei
  • 1 USD3.4967 Lei
vezi cursul valutar
 
 
N24 Plus
National FM - Muzica romaneasca
Crisana
Favorit TV
AS Dan Chilom