Acum pe National TV: 12:00 Pastila Voua  |  Programul urmator: 12:15 Baronii  |   Vezi tot Programul TV
 
 

Sa v-amintiti Duminica!

Difuzare: Duminica 13:00

Redifuzare: Marti 14:45 | Duminica 23:45

 
Divertisment Sa v-amintiti Duminica!
Vezi 6 imagini
 

Emisiunea “Sa v-amintiti, dumi­nica!”, prezentata de Corina Chiriac, aduce in prim-plan traditiile cultural-folclorice din diferite regiuni ale tarii. Telespectactorii postului au ocazia de a cunoaste, prin intermediul fiecarei editii, frumusetea folclorului romanesc autentic, traditiile si obiceiurile tarii noastre, dar si de a se intalni cu nume consacrate din muzica usoara romaneasca si nu numai...

 
 

Comentarii despre emisiune

 

Adauga comentariu

Codul din imagine
 
Captcha
 
Nu ne asumam responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate de utilizatori. Acestea apartin 100% autorilor.
Limbajul obscen este interzis, sau mai bine zis, va fi cenzurat.
 
 
 
 
...
Sa v-amintiti duminica - 29 iun 2014

Inainte de a intra in vacanta, Corina aduce cele mai frumoase familii de artisti si prieteni apropiati pentru a incinge o petrecere de zile mari. Sunt asteptati in platou Elena Gheorghe si mama sa, Marioara Man Gheorghe, Cornelia si Lupu Rednic, Matilda Pascal Cojocarita si familia ei: Alin Pascal, Stefan si Horatiu Cigu, Diana Matei, Silviu Biris si taraful Cleante, Gina si Jan Mocanu. Iar cu premiere muzicale vin: proaspata mamica Anna Lesko si Ligia.

REGULAMENTUL CONCURSULUI
„ SA V- AMINTITI DUMINICA”

 

I. ORGANIZATORUL CONCURSULUI  „SA V- AMINTITI DUMINICA”

Concursuleste organizat de  S.C. ABC PLUS MEDIA S.A., cu sediul in Oradea, str. Teatrului, nr. 1-2, jud. Bihor, J05/513/2001, CIF RO 13988880, punct de lucru in Bucuresti, str. Fabricii, nr. 46 B, sector 6 – NATIONAL TV. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe concursul in orice moment, anuntand insa publicul prin mijloace mass-media.

 

II. PERIOADA DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

Concursul „SA V-AMINTITI DUMINICA” se desfăşoară în in perioada 01.01.2014 – 31.12.2014,la postul de televiziune NATIONAL TV.

 

III. CONDITII DE PARTICIPARE LA CONCURSURI, DESCALIFICAREA

La concurs poate participa orice persoană fizică, varsta minima 18 ani, indiferent de sex, naţionalitate sau religie. Nu au drept de participare la acest concurs angajaţii firmei organizatoare, rudele de gradul I (copii şi părinţi), soţii/soţiile acestora sau persoanele ne- rezidente in Romania.

Organizatorul considera inscrierea in concurs ca o acceptare implicita a acestui regulament si considera orice date cu privire la participant adevarate si corecte.

In cazul descoperirii oricaror neconcordante cu realitatea,  organizatorul  nu va considera respectiva participare valida. Orice problema in acest sens va fi evaluata de organizator,  iar decizia luata va fi unica si irevocabila.

Prin inscrierea la concurs participantul garanteaza:

-  ca are cel putin 18 ani si ca poate dovedi ulterior cu acte;

- ca in eventualitatea castigarii, vor participa la actiunile publicitare ale organizatorului, ulterioare acordarii premiului, fara alte obligatii din partea organizatorului;

- ca detin mijloacele materiale de a suporta cheltuielile legate de impozitul pe venituri.

Orice SMS intrerupt sau gresit directionat nu poate fi validat de organizator, inclusiv in cazul unor defectiuni sau nepotriviri tehnice.

Interesele si buna reputatie ale organizatorului primeaza in orice situatie, de aceea organizatorul isi rezerva dreptul de a scoate din concurs in orice moment inscrierile pe care le considera inoportune sau deplasate.

Inscrierile peste perioada anuntata ca limita sunt nule.

Un participant poate fi descalificat in orice moment daca organizatorul observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul si prezentul regulament, fara a anunta participantul si fara explicatie ulterioara.

 

IV.  DATELE CU CARACTER PERSONAL

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

  

V. MECANISMUL DE CONCURS SI PREMIILE

Participantii trebuie sa trimita un SMS la numarul 1267, tarif: 0,30 euro (la care se adauga TVA)/0,40 euro in retelele: Orange, Vodafone si Cosmote, raspunzand la intrebarea emisiunii. Primul raspuns corect va fi validat castigator in ultima editie lunara.

Fiecare castigator va fi anuntat in editia din prima saptamana a lunii urmatoare, in cadrul emisiunii “Sa v-amintiti duminica”. 

Premiile constau in elemente de mobilier, cu valoare nominala. In cazul premiului ce depaseste valoarea de 600 de lei, impozitul cade in sarcina castigatorului.

Premiile sunt nominale si netransferabile, ele nu pot fi inmanate altei persoane decat castigatorului.

Premiile nu pot fi transformate in sume de bani.

  

VI. ACORDAREA PREMIILOR SI OBLIGATIILE

Castigatorii sunt anuntati in editia din prima saptamana a lunii urmatoare unei serii de concurs, in emisiunea „Sa v-amintiti duminica” de pe postul National TV, dupa care acestia vor fi apelati de catre organizator la numarul de telefon de pe care a fost trimis SMS-ul.

Castigatorii vor pune la dispozitia organizatorului o copie de pe actul de identitate si datele lor de identificare la urmatoarea adresa: Bucuresti, str. Fabricii, nr. 46E, sector 6, fax: 021/404.24.38. Impreuna cu organizatorul se vor stabili datele si celelalte detalii cu privire la ridicarea premiului. Castigatorii vor avea obligatia de a se prezenta cu actul de identitate la ridicarea premiului. 

  

VII. OBSERVAŢII

Participanţii la concursul „SA V-AMINTITI DUMINICA” se obligă să respecte prezentul regulament oficial. În cazul nerespectării prezentului regulament-concurs premiul câştigat nu se va acorda.

Organizatorul concursului nu este răspunzător de plata celorlalte cheltuieli relative la premiul câştigat, acestea căzând exclusiv în sarcina câştigătorului, inclusiv taxe şi/sau alte obligaţii financiare, inclusiv impozitul, daca premiul castigat depaseste valoarea de 600 de lei.

Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ceea ce priveste acordarea premiului.

Organizatorul concursului deţine toate drepturile de publicare a numelui şi adresei câştigătorilor, dreptul de radiodifuzare a numelui, adresei şi imaginii câştigatorilor, în orice condiţii, fără alte consideraţii sau plăţi către câştigători.

Organizatorul concursului nu este răspunzător de plata obligaţiilor financiare legate de premiile oferite, care cad in sarcina castigatorului.

Prezentul regulament de participare la „SA V-AMINTITI DUMINICA” este disponibil gratuit oricărui solicitant la sediul postului de televiziune NATIONAL TV din Bucuresti, str. Fabricii, nr. 46B, sector 6 şi pe site-ul www.nationaltv.ro

 

 

 

 
 

Recomanda si prietenilor tai


Impreuna formam o comunitate puternica. Recomanda pagina noastra pentru ca si prietenii tai sa afle mai multe despre programele si filmele National TV.

 
 
 

EMISIUNI

 
Vineri, 05 Sep. 2014Sambata, 06 Sep. 2014Duminica, 07 Sep. 2014Vineri, 12 Sep. 2014Sambata, 13 Sep. 2014Duminica, 14 Sep. 2014


 

ULTIMELE ARTICOLE

vezi toate articolele

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 02.09.2014
  • 1 USD3.3485 Lei
  • 100 HUF1.3968 Lei
  • 1 GBP5.5658 Lei
  • 1 EUR4.3989 Lei
  • 1 CHF3.6451 Lei
vezi cursul valutar
 
 
N24 Plus
National FM - Muzica romaneasca
Turist Center - vacante pentru fiecare
Crisana
Favorit TV