5 soundtrack-uri de ascultat din filmele anului 2013

5 soundtrack-uri de ascultat din filmele anului 2013

Inca ne mai gandim la filmele anului 2013, pentru ca am avut parte de o multime de productii de exceptie. Nu doar povestile si personajele au fost impresionante, ci si soundtrack-urile filmelor de care ne-am bucurat in anul care a trecut. Din fiecare soundtrack s-a remarcat si o melodie numai buna de ascultat iar si iar, motiv pentru care ti-am pregatit o lista a celor mai bune soundtrack-uri din filmele anului 2013.

Cloud Atlas - The Cloud Atlas Sextet for Orchestra

Muzica din vis este The Cloud Atlas Sextet for Orchestra, o compozitie muzicala perfecta pentru tematica filmului. La aceasta capodopera muzicala au lucrat Tom Tykwer, Reinhold Heil si Johnny Klimek, ce au reusit sa transpuna o carte in muzica, pentru a completa cu succes unul dintre cele mai captivante filme ale anului 2013. Intreaga coloana sonora este dominata de coruri, orchestre si melodii lente, ce ne conduc perfect in povestea ce sare din trecut, in prezent, in viitor si in vis.

Frozen - Let It Go

Let It Go a fost cel mai marcant cantec de pe coloana sonora a animatiei muzicale Frozen. Intreaga productie s-a bucurat de melordiile lui Robert Lopez, Kristen Andreson-Lopez si Christophe Beck, insa melodia, interpretata in film de personajul Elsa, este cea care a ramas in mintile spectatorilor la final. Cantecul despre curajul de a lasa in urma trecutul si de a o lua de la capat poate fi considerat unul dintre cele mai bune soundtrack-uri din filmele anului 2013.

The Hobbit - The Forest River

Coloanele sonore ale filmelor sunt create pentru a reproduce muzical actiunea filmului si trairile personajelor si niciun compozitor nu poate face acest lucru mai bine decat Howard Shore. Alaturi de dirijorul Conrad Pope, acesta a reusit sa creeze o adevarata capodopera muzicala, ce trece prin intregul film, marcand fiecare etapa importanta, cum ar fi aparitia lui Smaug, notata muzical prin motive dramatice.

Iron Man 3 - Can You Dig It

Daca din Iron Man 1 si 2 fanii au ramas cu melodiile celebrei formatii rock AC/DC, dupa Iron Man 3 nu ne mai putem gandi decat la Can You Dig It, melodia de final a productiei. Aceasta ne incanta cu un ritm energic, cu accente puternice de chitara, saxofon si orga. Nu putem spune decat ca soundtrack-ul creat de Brian Tyler este o reprezentare muzicala a personalitatii efervescente a personajului principal, Tony Stark, interpretat de Robert Downey Jr.

Gravity - Don't Let Go

In compozitia lui Steven Price pentru filmul Gravity ascultatorii pot retrai intensitatea unei productii cinematografice extraordinare. Melodia Don’t Let Go este o combinatie incredibila de muzica de orchestra si efecte speciale tehnice, este, asa cum au spus criticii, punctul in care sunetul devine muzica si muzica devine sunet. In plus, intreaga coloana sonora a filmului a fost creata special pentru a transmite mai departe emotiile intense ale filmului.

Nu numai filmele anului 2013 au fost cele care ne-au marcat. Si melodiile de pe coloanele sonore ale acestuia au fost remarcabile! Fiecare soundtrack a venit cu o galerie impresionanta de melodii perfect potrivite pentru povestile ilustrate. Acestea au fost unele dintre cele mai bune melodii din filmele lui 2013, insa nu sunt singurele. Ce alte melodii ale anului trecut v-au mai impresionat?

Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook