6 filme despre calatoria in timp

6 filme despre calatoria in timp

Calatoria in timp a fost intotdeauna un subiect fascinant, motiv pentru care multi producatori de la Hollywood au ales-o ca tema pentru filmele lor. Pana la avansul tehnologiei care ar putea aduce calatoria in timp in realitatea noastra cotidiana, ne putem minuna de cele mai interesante moduri in care aceasta a fost transpusa din imaginatie in film!

Flight of the Navigator (1986)

Flight of the Navigator a fost filmul anilor 80 care a schimbat stilul productiilor Disney. Productia a introdus concepte ca viata extraterestra si calatoria in timp, toate construite in jurul unui baiat, care creste, se maturizeaza si descopera o noua lume!

12 Monkeys (1995)

12 Monkeys este probabil unul dintre cele mai ciudate si mai bizare filme despre calatoria in timp. Bruce Willis si Brad Pitt interpreteaza rolurile principale a doi oameni cu tulburari psihice, care ajung sa aiba un efect major asupra evenimentelor lumii.

Donnie Darko (2001)

Donnie Darko este un horror satiric original, ce il are in centrul atentiei pe un tanar adolescent cu probleme emotionale deosebite. Calatoria in timp, dar si printre halucinatiile lui Donnie Darko, interpretat de Jake Gyllenhaal, sunt cele care transforma aceasta productie in una atipica, dar de succes.

Somewhere in Time (1980)

Somewhere in Time este un film de dragoste plin de emotie. Acesta imbina cu succes ideea calatoriei in timp spirituala si mentala, cu ajutorul mediatiei, cu povestea de dragoste dintre cele doua personaje, care sunt despartite de timp.

Back to the Future (1985)

Seria Back to the Future este cu siguranta cea mai cunoscuta productie despre calatoria in timp. Asa cum ii spune si titlul, productia a urmarit aventurile personajelor principale in calatoria lor inapoi in viitor. Trilogia Back to the Future este un amalgam de actori renumiti, de momente amuzante pline de savoare, dar si de lectii de viata.

Primer (2004)

Primer este o productie cat se poate de bizara si de intunecata despre adevaratele semnificatii ale vietii si despre efectul pe care il au asupra acesteia puterea, banii si cunoasterea. Filmul urmareste setea de cunoastere si de putere a doi barbati care au construit pentru prima data un computer in propriul lor garaj.

Care crezi ca a fost cel mai bun film despre calatoria in timp de pana acum?

Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook