7 cei mai buni actori din filme de actiune

7 cei mai buni actori din filme de actiune

Multi actori s-au remarcat de-a lungul timpului in filme de actiune, insa unii dintre ei ne-au demonstrat ca acesta este principalul gen pentru care au un talent desavarsit. Fapt vizibil in carierele multora dintre ei, rolurile de actiune au fost de nenumarate ori cele care au dictat alegerea productiilor in care au aparut si, de-a lungul timpului, cativa dintre actorii de la Hollywood au devenit nume importante ale genului de actiune.

Sylvester Stalone

Sylvester Stalone

Sursa

Sylvester Stalone este cu siguranta un star al filmelor de actiune. De la Rocky si Rambo, la Judge Dredd, Demolition Man si The Expendables, actorul a demonstrat ca s-a nascut sa joace in astfel de productii. Sylvester Stalone are in spate peste 25 de ani de cariera in care a interpretat unele dintre rolurile renumite ale cinematografiei de actiune si continua sa ne uimeasca din seria The Expendables.

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger

Sursa

Arnold Schwarzenegger este un alt nume cu greutate in industria filmelor de actiune. Acesta a creat la randul sau o serie de personaje memorabile in filme precum Conan the Barbarian, The Running Man, Predator, Total Recall, End of Days si mai ales in seria Terminator. In plus, cariera sa a dat nastere si unor replici memorabile si unor momente demne de istoria cinematografiei internationale.

Bruce Willis

Bruce Willis

Sursa

Bruce Willis este prin definitie un actor de filme de actiune. Numai prin rolul sau din celebra franciza Die Hard, in care il interpreteaza pe John McClane, ar putea sa ne demonstreze ca este un star de actiune. Insa acesta nu este singurul film in care si-a demonstrat Bruce Willis talentul pentru productiile de actiune, de mentionat fiind si Sin City, Armageddon, The Fifth Element sau The Jackal.

Harrison Ford

Harrison Ford

Sursa

Harrison Ford nu este prin excelenta un actor al filmelor de actiune, el aparand si in productii din alte domenii cinematografice. Insa filmele de actiune in care a aparut actorul au devenit celebre imediat si i-au adus notorietate. Cele mai importante roluri de actiune in care l-am putut admira pe Harrison Ford sunt Indiana Jones, Han Solo si Jack Ryan.

Bruce Lee

Bruce Lee

Sursa

Bruce Lee este un actor iconic din filmele de actiune ce au in centru practica artelor martiale. Actorul a fost chiar unul dintre cei mai importanti promoteri ai filmelor despre kung fu in Statele Unite ale Americii, dar si in intrega lume. Printre productiile care l-au propulsat in cariera sa actoriceasca se numara: Enter the Dragon, The Big Boss, Way of the Dragon sau Fist of Fury.

Tom Cruise

Tom Cruise

Sursa

Tom Cruise inca ne demonstreaza ca este unul dintre cei mai buni actori din filmele de actiune realizate la Hollywood. Lista de filme din cariera sa vorbeste de la sine despre talentul actorului si despre impactul pe care l-a avut si il are in continuare asupra acestui gen cinematografic. De la seria Mission Impossible si pana la roluri iconice in Top Gun, Collateral, War of the Worlds sau Knight and Day, Tom Cruise este in continuare un actor desavarsit.

Jason Statham

Jason Statham

Sursa

Jason Statham este unul dintre cele mai noi nume din galeria actorilor de filme de actiune de la Hollywood. Actorul a avut ocazia de a-si demonstra talentul intr-o serie de productii, in special seriile The Transporter si Crank, dupa care a devenit rapid actorul ales pentru cele mai noi filme de actiune. Astfel, nu este de mirare ca a intrat si in grupul de actori recunoscuti din seria The Expendables.

Care este actorul tau preferat din filmele de actiune?

Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook