7 cele mai frumoase saruturi din filme

7 cele mai frumoase saruturi din filme

Sarutul este cea mai frumoasa forma de expresie a iubirii. De-a lungul vietii, fie ea cea reala sau cea din filme, intalnim saruturi mai speciale, care trebuie sa fie scoase in evidenta pentru ca sunt unice. Poate fi vorba despre primul sarut sau despre cel din urma, despre un sarut mult asteptat sau total neasteptat, despre un sarut pasional sau despre unul timid. Indiferent, saruturile din filme merita un top al lor.

Snow White and the Seven Dwarfs, 1937

Unul dintre cele mai faimoase saruturi din povestile pentru copii, transpus intr-unul dintre cele mai frumoase saruturi din filmele de animatie - cel dintre Alba ca Zapada si Printul ei. Farmecul acestui sarut este dat si de faptul ca este cel care face totul sa revina la realitate si sa o aduca inapoi la viata pe frumoasa Alba ca Zapada.

The Princess Bride, 1987

Din timpul filmului aflam ca este vorba despre o poveste cu saruturi, care aparent il deranjeaza pe micul ascultator al povestii. Insa, pana cand sa termine bunicul de citit povestea imaginata in film, nepotelul isi schimba impresiile asupra saruturilor, pentru ca finalul sa fie cel cu unul dintre cele mai frumoase saruturi.

Casablanca, 1942

Unul dintre cele mai frumoase momente din istoria cinematografiei. Scena incepe cu Ilsa enervandu-se pe Rick, numindu-l las, dupa ce venise la el sa-i ceara ajutorul. Pentru ca el o refuza aparent, ajunge chiar sa-l ameninte cu arma, insa totul se transforma intr-o declaratie de dragoste, ce se incheie cu un sarut pasional.

Breakfast at Tiffany’s, 1961

Un alt moment marcant al imaginilor romantice din cinematografie are loc la finalul filmului Breakfast at Tiffany’s. Dupa ce Holly gaseste pisica, ea si Paul se saruta in sfarsit, imbracati in paltoane clasice, pe strada in ploaie si avand "Moon River" ca fundal sonor perfect.

Notorious, 1946

Cel mai lung si mai erotic sarut din lumea cinematografiei este cel din Notorious. Poate parea ciudat la inceput, insa explicatia sarutului lung, dar intrerupt in permanenta are si o motivatie - la vremea productiei, saruturile mai lungi de trei secunde erau interzise, motiv pentru care Alfred Hitchcock a orchestrat scena astfel incat cei doi actori sa se tot opreasca din trei in trei secunde pentru a vorbi.

Lady and the Tramp, 1955

O alta poveste adorabila din animatii este cea din Lady and the Tramp. Momentele de dragoste simpatice dintre cei doi catei sunt pline de elemente similare cu ale unei iubiri dragalase si umane, toate culminand in momentul sarutului clasic deasupra unei farfurii de spaghete.

Gone with the Wind, 1939

Unul dintre cele mai frumoase saruturi din istoria cinematografiei este cel din Gone with the Wind, dintre Scarlett si Rhett. Inainte de a o saruta, Rhett ii vorbeste despre lupta si despre faptul ca trebuie sa-l sarute pentru a-l trimite cu macar atat in batalie. Sarutul este unul extrem de pasional, iar finalul unul emotionant.

Acestea sunt doar cateva dintre saruturile care au marcat lumea cinematografiei si care au facut istorie in film. Frumusetea lor este data de inocenta pe care o au unele dintre ele sau de pasiunea nebuna pe care o au celelalte. Indiferent de tipul de sarut din film, acestea sunt cele care ne-au fermecat si pe care nu avem cum sa nu le tinem minte. 

Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook