9 actori care au jucat perfect atat eroi, cat si personaje negative

9 actori care au jucat perfect atat eroi, cat si personaje negative

Cand vorbim despre unii actori, stim de la inceput care sunt genul de roluri pe care le interpreteaza, fie ca sunt mereu eroul care stie sa se bata, fata vesela de care se indragosteste protagonistul, sex-simbolul sau comediantul. Insa unii actori sunt atat de buni, incat pot juca roluri complet diferite cu la fel de multa maiestrie. Iata cativa din acestia.

John Travolta

travolta

Sursa

John Travolta este un exemplu clasic de actor care poate juca de ambele parti ale baricadei. El a interpretat rolul unui tip cool in Grease (1987) si rolul unui inger carismatic in Michael (1996), dar a avut si roluri foarte serioase in filme precum Swordfish (2001), Pulp Fiction (1994) si The Punisher (2004). Abilitatea sa de a se transforma cat ai clipi dintr-un baiat bun, intr-unul rau, este o calitate care te face sa vrei sa urmaresti mai multe din filmele sale de succes.

Charlize Theron

Charlize Theron

Sursa

Aceasta diva a Hollywood-ului poate trece foarte usor de la o atitudine la alta, chiar si in acelasi film. Acest lucru ne este demonstrat de rolurile sale in The Devil's Advocate (1997) sau Monster (2003). Ea alege sa interpreteze personaje complexe, care au multiple caracteristici de pol opus si poate trece foarte usor de la o fiinta sensibila in Sweet November (2001), la o regina nemiloasa in Snow White and the Huntsman (2012).

Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson

Sursa

In fiecare rol pe care-l joaca, fie ca este de partea raului sau de partea binelui, Samuel L. Jackson intotdeauna are o prestatie exceptionala si este usor de recunoscut. Deci chiar daca este eroul filmului sau personajul negativ, actorul reuseste sa impresioneze mereu publicul. Samuel L. Jackson a jucat in peste 90 de filme precum Snakes on a Plane (2006), filmele din seriile Star Wars si The AvengersDjango Unchained (2012), A Time to Kill (1996), Pulp Fiction (1994), plus multe altele.

Liam Neeson

Liam Neeson
Sursa

De la un tata protector in Taken (2008), luptator in Star Wars (1999) si regele zeilor in Clash of the Titans (2010), la personajul Ra's al Ghul din Batman Begins (2005), personalitatea lui Liam Neeson iese in evidenta in toate rolurile sale. Mai mult, talentul lui ii permite sa joace rolul protagonistului si al antagonistului... deodata. El a mai avut prestatii importante in Schindler's List (1993), Les Misérables (1998), The Grey (2011), Gangs of New York (2002) si Kinsey (2004).

Meryl Streep

Meryl Streep

Sursa

Meryl Streep joaca cu usurinta orice rol. Fie ca este o razbunatoare in Death Becomes Her (1992), isi arata talentele muzicale in Mamma Mia! (2008) sau o interpreteaza pe diabolica Miranda Priestly in The Devil Wears Prada (2006), Meryl Streep este o actrita complexa, care impresioneaza de fiecare data prin talentul ei incredibil. Mai recomandam sa urmaresti si Kramer vs. Kramer (1979), Sophie's Choice (1982) si The Iron Lady (2011).

Christian Bale

Christian Bale

Sursa

Christian Bale are rolul eroului suprem in seria Batman. El este cunoscut pentru faptul ca se implica enorm de mult in rolurile sale precum cel din filmul The Machinist (2004). De asemenea, American Psycho (2000) este un film care demonstreaza versatilitatea sa actoriceasca. Christian Bale are abilitatea de a crea personaje complexe, pe care nu le poti pune neaparat in categoria personajelor bune sau rele.

Heath Ledger

Heath Ledger

Sursa

Heath Ledger a interpretat rolul celui mai faimos personaj negativ din istorie, Joker din filmul The Dark Knight (2008) si a fost extensiv laudat pentru prestatia sa in film. Totusi, acesta a avut si roluri romantice si sensibile, precum cele din A Knight's Tale (2001), 10 Things I Hate About You (1999), Brokeback Mountain (2005) si altele.

Denzel Washington

Denzel Washington

Sursa

Orice rol interpreteaza Denzel Washington, el ofera un farmec anume personajelor sale, stilul sau fiind usor de recunoscut. Fie ca joaca in American Gangster (2007), Glory (1989), Cry Freedom (1987), Malcolm X (1992) sau Training Day (2001), actorul exprima foarte bine emotiile sale prin actorie de calitate si monologuri puternice, care au ramas in istoria cinematografiei.

Ian McKellen

Ian McKellen

Sursa

Ian McKellen putem spune ca este regele diversitatii cinematografice. El a jucat roluri importante si negative, si pozitive. Il putem recunoaste ca personajul negativ Magneto in seria X-Men sau eroul vrajitor Gandalf din seria Lord of The Rings si The Hobbit. El este un actor care isi duce rolurile la extrem si aduce un plus de divertisment.

Deci care este actorul tau preferat care interpreteaza impecabil roluri atat pozitive, cat si negative?

Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook