Cei mai bine platiti actori de la Bollywood

Cei mai bine platiti actori de la Bollywood

Actorii de la Bollywood nu se lasa mai prejos in fata competitorilor lor de la Hollywood, reusind sa adune si ei sume impresionante in salariile cerute pentru productiile in care apar. Filmele lor sunt unele dintre cele mai apreciate din India si nu numai, actorii fiind cei care aduc cel mai mult public in salile de cinema sau in fata micilor ecrane. Iata asadar care sunt cei mai bine platiti actori de la Bollywood.

Aamir Khan

Aamir Khan
Sursa

Aamir Khan este cunoscut sub porecla de Mr. Perfect (Dl. Perfect) si este unul dintre cei mai bine platiti actori ai industriei. Porecla i-a fost data dupa ce toate filmele pe care le-a ales si in care a interpretat roluri masculine de exceptie au ajuns sa fie cele mai mari succese de box office. Pentru fiecare productie in care apare, Aamir Khan castiga aproape 650 000 de dolari si o parte din profiturile realizate din incasari.

Salman Khan

Salman Khan
Sursa

Salman Khan nu se lasa mai prejos, mai ales ca este unul dintre cei mai apreciati actori de la Bollywood, dar si pentru ca are cea mai mare baza de fani. Mai mult decat atat, este si unul dintre cei mai admirati barbati din aceasta industrie. Pentru rolurile sale de exceptie, Salman Khan castiga intre 330 000 si 480 000 de dolari, dar si o parte din profiturile aduse de fiecare productie in parte.

Shah Rukh Khan

Shah Rukh Khan
Sursa

Shah Rukh Khan este un alt nume usor de recunoscut in industria de la Bollywood. Spre deosebire de primii doi actori, care conduc detasat topul celor mai bine platiti actori, filmele lui Shah Rukh Khan nu sunt intotdeauna un succes la box office. Cu toate acestea productiile de clasa in care joaca ii aduc acestuia o parte din profiturile productiei, dar si un salariu intre 330 000 si 405 000 de dolari.

Akshay Kumar

Akshay Kumar
Sursa

Akshay Kumar, numit Khilaadi (Jucatorul) al industriei de la Bollywood, este si unul dintre cei mai bine platiti actori, dar si unul dintre cei mai urmariti, avand numeroase fane, in special, care il admira nu numai pentru talentul sau, dar si pentru frumusetea sa. Castigurile sale pentru fiecare rol se ridica la sume de peste 290 000 de dolari, ajungand chiar si pana la 355 000 de dolari.

Acestia sunt primii 4 cei mai bine platiti actori de la Bollywood. Frumusetea, talentul actoricesc si muzical, dar si alegerile pe care le-au facut in cariera i-au ajutat sa ajunga faimosi in India, dar si capabili sa alega filmele in care vor sa joace si castigurile enorme pe care le aduc acestea.

Care este actorul tau preferat dintre acestia?

Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook