Cele mai bune momente din filmele anului 2013

Cele mai bune momente din filmele anului 2013

In anul trecut am avut parte de o selectie de filme care ne-au adus in numar mare in salile de cinema. Unele dintre aceste productii si-au castigat si mai mult faima datorita cinefililor pasionati, care le-au apreciat la adevarata lor valoare. Filmele anului 2013 ne-au oferit si o selectie de momente cu adevarat interesante si spectaculoase, ce ne-au ramas in minte si pe care dorim sa le revedem cat mai curand.

Frozen

Frozen
Sursa

In animatia Frozen de la Diseny am putut vedea povestea adorabila si emotionanta a doua surori tinute departe una de alta, inca din copilarie, de catre parintii lor. Elsa este cea care are puterea de a transforma totul in gheata si in zapada, iar, dupa ce a accidentat-o pe sora sa Anna, in copilarie, se teme de aceasta forta a sa. Cel mai bun moment al filmului este cel in care Elsa canta Let it Go, prin care se hotaraste sa-si accepte puterea si sa o foloseasca pentru a se proteja de ceilalti, dar si pentru a-i proteja pe ei de ea.

Visul american

Visul american
Sursa

Visul american a reprezentat un moment cheie pentru nu unul, ci mai multe filme de exceptie ale anului trecut. Pain & Gain, The Bling Ring, Spring Breakers, The Wolf of Wall Street si The Counslor sunt toate filme despre diverse personaje, care se lupta sa urmeze visul american de demult, adica sa atinga o selectie de beneficii personale, lasand in urma chiar si familia si pe cei mai apropiati prieteni. Imaginea visului american este construita in aceste filme numai pe ideea beneficiului personal. Chiar si asa, toate personajele care il urmaresc ajung la un moment dat sa constate ca au ramas singure si nefericite in fata vietii.

The World's End

The World's End
Sursa

Simon Pegg il interpreteaza in The World's End pe Gary King. Acesta reuseste sa contureze un personaj de exceptie si sa faca parte dintr-unul din cele mai bune momente ale filmelor din 2013. Pe tot parcursul filmului il putem vedea pe Gary ca un personaj negativ, care nu reuseste sa faca nimic altceva decat sa fie un prieten foarte rau si pur si simplu o persoana rea, egoista si cruda. Dupa multe aventuri alaturi de prieteni pe care i-a tradat, finalul ii aduce din nou impreuna pe Gary si pe Andy, iar personajul nemilos si rautacios de la inceput ajunge sa-si ceara scurt si simplu iertare pentru tot.

Only God Forgives

Only God Forgives
Sursa

Only God Forgives este unul dintre cele mai tulburatoare filme ale anului trecut, ce ne aduce in fata un personaj extrem de bizar, Julian. Acesta a fost interpretat de Ryan Gosling, iar actorul seducator a reusit sa ne surprinda cu versatilitatea sa, pentru ca rolul nu a fost unul dintre cele cu care ne-a obisnuit. Cel mai bun moment al filmului este cel in care Julian se gandeste la felul de om care ar fi vrut sa fie, prin doua viziuni complet opuse ale felului in care viata lui ar fi putut arata in exact acel moment.

Acestea au fost cele mai bune momente din filmele anului 2013. Cu siguranta acestea nu sunt singurele momente impresionante, care ne-au marcat si pe care dorim sa le revedem. Asteptam si sugestiile tale cu alte momente cinematografice unice si de neratat din filmele anului 2013!

Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook