Cele mai infricosatoare filme cu fantome

Cele mai infricosatoare filme cu fantome

Filmele cu fantome pot fi bune, proaste sau de-a dreptul infricosatoare. Ce le diferentiaza este modul de abordare, deoarece multe filme de acest gen raman in categoria cliseelor atunci cand vine vorba despre fantome. Insa, filmele bune, cu adevarat de speriat sunt cele care stiu sa puna in evidenta suspansul si teroarea create de fantomele care bantuie. Iata care sunt asadar cele mai infricosatoare filme cu fantome.

The Innocents

The Innocents
Sursa

The Innocents este un film bazat pe cartea lui Henry James, The Turn of the Screw,  si este o poveste cu fantome pe care oricine ar gasi-o infricosatoare. Mai mult, acest film este considerat a fi cel mai bun de acest gen, cu cea mai captivanta si mai convingatoare poveste, care sa te bage in sperieti. Datorita talentului lui Freddie Francis si al lui Debora Kerr, acesta este un film cu fantome perfect!

Lake Mungo

Lake Mungo
Sursa

Lake Mungo este un film australian surprinzator si infricosator. Personajele principale sunt membrii familiei Palmer, care apeleaza la un medium atunci cand in casa lor incep sa se intample tot felul de lucruri stranii. Filmul este realizat sub forma de documentar, ce da o nota de realitate intregii povesti infricosatoare.

The Haunting

The Haunting
Sursa

The Haunting este inca unul dintre cele mai puternice si mai convingatoare filme cu fantome din cinematografia noastra, fiind realizat de Robert Wise. Actiunea porneste de la invitatia adresata de Dr. Markway, interpretat de Richard Johnson, unui grup de oameni straini intr-o casa care se presupune a fi bantuita.

Poltergeist

Poltergeist
Sursa

Poltergeist este un film despre fantome cat se poate de fascinant. Sunt lasate la o parte toate exagerarile si toate elementele de actiune, pentru a crea un sentiment cat mai infricosator cu putinta. Intreaga actiune porneste de la o fetita care incepe sa auda voci fantomatice in noua casa a familiei ei.

The Changeling

The Changeling
Sursa

The Changeling este filmul realizat de Peter Medak si unul dintre cele mai infricosatoare productii filmate vreodata. Povestea este simpla, dar ingrozitoare, si are la baza o vila imensa, retrasa de civilizatie, in care un compozitor in doliu este bantuit de fantoma unui copil.

Don't Look Now

Don't Look Now
Sursa

Don't Look Now spune povestea unui cuplu, John si Laura Baxter, interpretati de Donald Sutherland si Laura Baxter, care sunt in doliu dupa moartea fiicei lor. Pentru a mai uita din durere, ei se hotarasc sa faca o excursie la Venetia, insa ajung si aici se fie bantuiti de imagini ale fiicei lor moarte.

Acestea sunt cele mai infricosatoare filme cu fantome. Ce alte filme de acest gen ai mai adauga listei noastre?

Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook