Good Will Hunting, un film cu un subiect extraordinar

Good Will Hunting, un film cu un subiect extraordinar

Cum spunea si memorialistul scotian James Boswell: "Rareori un om de geniu a fost distrus de altcineva decat de el insusi".

Will Hunting este un tanar cu ceva probleme, care spala coridoarele universitatii MIT, cand intr-o zi, fara sa-l vada nimeni intra intr-o sala si rezolva o problema de pe o tabla, care este pregatita de unul dintre cei mai buni profesori pentru "a-si incuia" studentii. Dupa lungi investigatii facute de profesor in cautarea celui care a reusit sa rezolve misterul il gaseste, insa fiind vorba de un geniu acesta nu se lasa salvat, se complace cu viata pe care o duce si nici nu vrea sa auda de a studia matematica.

Will Hunting este interpretat de Matt Damon, omul care a declarat ca a refuzat rolul principal din filmul "Avatar", din cauza programului incarcat. 
Alaturi de Matt Damon ii mai gasiti in film pe Ben Affleck si pe Robin Williams.

Sursa foto: cinemarx.ro

Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook