Portret de actor: Diana Dumitrescu

Portret de actor: Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu este una dintre cele mai cunoscute actrite din Romania. Numeroasele sale roluri din filme, seriale si telenovele i-au adus reputatie la nivel national, aceasta demonstrand ca este una dintre cele mai talentate actrite ale tinerei generatii. Diana Dumitrescu este cunoscuta si ca model, dar si pentru numeroasele sale activitati publice.

Viata personala

Diana Dumitrescu

Sursa

Diana Dumitrescu s-a nascut in data de 30 septembrie 1983, in Constanta. A urmat Liceul George Calinescu la sectia limbi moderne. Dupa terminarea liceului, actrita a hotarat sa aleaga drumul spre industria de teatru si s-a inscris la cursurile Universitatii Ovidius, la Facultatea de Arte, sectia Artele Spectacolului de Teatru.

In 2004, Diana Dumitrescu a participat la Miss World Romania, concurs in cadrul caruia a castigat Premiul de Popularitate. Participarea la concurs i-a adus notorietate in capitala si diverse invitatii la castinguri, motiv pentru care a decis sa se mute in Bucuresti alaturi de parintii sai.  

Cariera actritei Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu in Regina

Sursa

Inca din timpul facultatii, mai precis in al doilea an, Diana Dumitrescu a urcat pe scena de teatru. Aceasta a primit un rol in piesa Paparudele, iar in anul urmator a facut parte din grupul de actori al facultatii care au interpretat piesa Chirita la bal. Dupa participarea la Miss World Romania, Diana Dumitrescu a primit primul rol in telenovela Pacatele Evei.

A urmat o serie de roluri principale in productiile romanesti. Diana Dumitrescu a aparut astfel in numeroase filme, seriale si telenovele, cum ar fi: Iubire ca in filme, Razboiul Sexelor, Regina, Aniela, Iubire si onoare, Pariu cu viata, Minte-ma frumos si Ingeri pierduti.

Care crezi ca a fost cel mai bun rol al Dianei Dumitrescu de pana acum?

Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook