Semneaza petitia online: "Tichetele de masa pe suport hartie, pericol pentru angajati"

Semneaza petitia online:

Postul de televiziune National TV s-a sesizat cu privire la pericolul pe care il reprezinta pentru angajati tichetele de masa pe suport de hartie. O hotarare de Guvern adoptata in luna ianuarie 2015 prevede ca pe tichetele de masa sa fie inscriptionate datele cu caracter personal ale beneficiarului, printre care si Condul Numeric Personal. National TV atrage atentia asupra pericolului la care sunt expusi angajatii beneficiari ai tichetelor de masa.

National TV lanseaza petitia online "Tichetele de masa pe suport hartie, pericol pentru angajati". Postul de televiziune National TV solicita public Guvernului modificarea cadrului legal, astfel incat sa fie scoasa din lege obligativitatea inscrierii pe tichetele de masa a datelor cu caracter personal. Pericolul la care sunt expusi angajatii beneficiari ai tichetelor de masa este urias.

tichete de masa

Statisticile oficiale arata ca peste 2 milioane de romani beneficiaza lunar de bonuri de masa. "Potrivit unei hotarari de Guvern, adoptata in ianuarie 2015, tichetul de masa trebuie sa contina obligatoriu, pe langa numele angajatului, datele angajatorului si valoarea nominala a bonului, si Codul Numeric Personal. Acest lucru reprezinta, insa, un risc pentru salariati, avand in vedere ca datele cu caracter personal pot fi utilizate, ulterior, cu usurinta de catre falsificatorii de acte", se arata in petitia online.

Semneaza si tu petitia online "Tichetele de masa pe suport hartie, pericol pentru angajati"!

 

Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook