400 de studenţi evacuaţi după o alarmă falsăAlarmă la un cămin studențesc din Timișoara. Peste 400 de tineri, studenți ai Universității de Medicină și Farmacie, au fost evacuați după un apel de incendiu la 112. Cineva a anunțat că mansarda clădirii ar fi luat foc, iar zeci de pompieri au ajuns imediat la fața locului. Alarma s-a dovedit însă...falsa!

VOX: "Cel mai probabil a luat foc o cameră la etajul patru în căminul doi și ca măsură de protecție a trebuit evacuat întregul cămin. Ce vi s-a spus? Că trebuie să bată cât mai repede la uși să evacueze cât mai repede, să lase tot și să meargă la o distanță cât mai sigură."

Echipele de intervenție i-au evacuat pe cei peste 400 de studenți.

VOX: "Am fost la etajul patru, nu am simțit nimic. Ne-au spus să ieșim și am ieșit afară."

După ce au intrat în cămin, pompierii și-au dat seama că de fapt, fumul venea de la un foc controlat, dintr-o gospodărie vecină.

VOX ISU: "Ne-am deplasat cu șase autospeciale, o ambulanță. Ajunși la locul intervenției, am constatat că era un anunț eronat."

După câteva zeci de minute, tinerii s-au întors în siguranță în camerele de camin.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook