8700 de cadre didactice au participat la proba scrisă a examenului pentru directoriEmoţii pentru cadrele didactice aspirante la un post de director de şcoală generală, de liceu sau de grădiniţă! Aproximativ 8700 de candidaţi au participat la proba scrisă a examenului. Proba a vizat evaluarea aptitudinilor cognitive şi a competenţelor manageriale ale candidaţilor şi a constat în rezolvarea, în maximum 120 de minute, a unui test-grilă elaborat de Ministerul Educaţiei. Rezultatele probei scrise sunt anunţate tot astăzi şi, după cum a anunţat Ministerul Educaţiei, nu se contestă. După proba scrisă, pe 17 octombrie, urmează analiza CV-ului realizată în plenul comisiei de concurs, în prezenţa candidatului, respectiv un interviu în faţa comisiei, în care se apreciază scrisoarea de intenţie, calitatea şi susţinerea de către candidaţi a ofertei manageriale şi a unui plan operaţional pentru un an.

Pe 18 noiembrie vor fi afişate rezultatele concursului, între 21 şi 23 noiembrie se pot depune contestaţii, iar în perioada 24 noiembrie - 9 decembrie 2016 vor fi soluţionte contestatiile şi vor fi afişate rezultatele finale. La concursul pentru funcţia de director s-au înscris 6.664 de candidaţi, în condiţiile în care numărul posturilor vacante este de 6.549, gradul de înscriere fiind de 101,77 la sută. Pentru funcţia de director adjunct pentru cele 2.505 posturi vacante s-au înscris 2.312 candidaţi.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Suflete tradate
Drama

Suflete tradate

“Suflete tradate” spune povestea fascinanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, complet diferite una de cealalta, care, in urma casatoriei, locuiesc in aceeasi casa, impreuna cu familia extinsa.

vezi detalii
Doamna de portelan
Drama istorica

Doamna de portelan

Dramă istorică despre viaţa şi iubirile lui Yoo Jung, bazată pe fapte reale şi inspirată de Baek Pa-sun, personalitate a secolului XVI şi prima femeie care devine ceramist şi maestră în arta porţelanului în timpul dinastiei Joseon.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook