8700 de cadre didactice au participat la proba scrisă a examenului pentru directoriEmoţii pentru cadrele didactice aspirante la un post de director de şcoală generală, de liceu sau de grădiniţă! Aproximativ 8700 de candidaţi au participat la proba scrisă a examenului. Proba a vizat evaluarea aptitudinilor cognitive şi a competenţelor manageriale ale candidaţilor şi a constat în rezolvarea, în maximum 120 de minute, a unui test-grilă elaborat de Ministerul Educaţiei. Rezultatele probei scrise sunt anunţate tot astăzi şi, după cum a anunţat Ministerul Educaţiei, nu se contestă. După proba scrisă, pe 17 octombrie, urmează analiza CV-ului realizată în plenul comisiei de concurs, în prezenţa candidatului, respectiv un interviu în faţa comisiei, în care se apreciază scrisoarea de intenţie, calitatea şi susţinerea de către candidaţi a ofertei manageriale şi a unui plan operaţional pentru un an.

Pe 18 noiembrie vor fi afişate rezultatele concursului, între 21 şi 23 noiembrie se pot depune contestaţii, iar în perioada 24 noiembrie - 9 decembrie 2016 vor fi soluţionte contestatiile şi vor fi afişate rezultatele finale. La concursul pentru funcţia de director s-au înscris 6.664 de candidaţi, în condiţiile în care numărul posturilor vacante este de 6.549, gradul de înscriere fiind de 101,77 la sută. Pentru funcţia de director adjunct pentru cele 2.505 posturi vacante s-au înscris 2.312 candidaţi.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook