A început goana după rechiziteIn mai puţin de o lună, elevii se vor întoarce la școală iar goana după rechizite a început deja. Pretentiile celor mici sunt tot mai mari.

VOX, mamică: "Mai e putin. Stres la cuparaturi? Da, foarte mult, (...) ce trebuie să cumpărați? Caiete, carți, uniformă, cheltuieli mari? Da, foarte mari."

Prețurile sunt însă pentru toate buzunarele.

VOX, copil: "Ce clasa ești? A patra! Și ce îți cumperi anul asta pentru școală? Văd eu, (...) caiete, penare, carioci, din astea. (...) Ești fericit că începi școala? (dă din cap)"

Un băiețel este preocupat să găseasă ghiozdanul perfect.

AMBIANȚĂ: "Mai știu că am văzut unul, unul 3D."

VOX: "Ce vrei să-ți cumperi? Un ghiozdan, (...) din ăla cu singur acasă, (...) ce-o să pui în ghiozdan? Din astea de școală, (...) gen penar, caiete, stilou ai? Nu, nu. Îți trebuie? Da, două."

VOX, mămică: "Îi faceți toate poftele? Să fie un început de școala bun. A terminat pregătitoare foarte bine și acum începem clasa întâi."

Anul școlar va începe pe 12 septembrie.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook