Accident de autobuz, în CapitalăAccident de autobuz, în București! Un autobuz RATB în care se aflau călători a lovit puternic două mașini parcate, între Splaiul Independenței și zona Cotroceni. Șapte oameni au fost răniți în evenimentul rutier produs noaptea trecută. Mai multe echipale SMURD au intervenit de urgență la fața locului, iar victimele au fost transportate la spital.

AMBIANȚĂ "- Dumneavoastră erați la volan? - Da. - Ce s-a întâmplat? A avut autobuzul vreo defecțiune tehnică?"

Potrivit martorilor, la un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit două mașini parcate pe marginea străzii. Se pare că, din cauza oboselii, a ațipit la volan. Proprietara uneia dintre mașinile lovite a auzit bubuitura și, speriată, a ieșit să vadă ce s-a întâmplat.

VOX "Da, mașina era parcată și a intrat în noi. Am auzit de sus o bubuitură."

Șapte dintre călătorii aflați în autobuz au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din fericire, au suferit traumatisme ușoare. Cu toate acestea, au foat preluați și transportați la spital.

VOX "Pacienții se vor împărți între mai multe spitale, fiindcă sunt șapte victime."

Traficul în zona accidentului a fost blocat circa două ore.Anchetatorii caută să stabilească, acum, toate detaliile privind producerea accidentului.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook