Accident în lanț deosebit de grav pe A2



Accident în lanț cu victime, pe Autostrada Soarelui, în apropiere de Lehliu-Gară! Trei oameni au murit și 57 au fost răniți în coliziunea în lanț în care au fost implicate 29 de mașini. Printre autovehicule se numără și două microbuze care circulau spre Constanța. Imediat după producerea evenimentului rutier de proporții a fost activat planul roșu de intervenție. La fața locului s-au deplasat 10 ambulanțe SMURD, 10 ambulanțe judetene, trei mașini de descarcerare și pompierii din Călărași și București. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a transmis că peste o sută salvatori au intervenit la fața locului.

VOX "Mașinile se izbeau, mi-era și teamă să ies. A fost o fracțiune de secundă, oamenii au ajuns în stânga mea plini de sânge, și eu m-am lovit probabil de bord. Nu se vedea nimic, doar mașini care se loveau."

VOX "Imediat după accident am deschis ochii și mi-era geamul deschis și am cerut unei persoane să mă tragă afară, nu mi-a păsat de bagaj, am vrut doar să ies de acolo, se auzeau bușituri."

Se pare că accidentul s-a produs în momentul în care o mașină a ieșit din parcarea de la kilometrul 67 fără ca șoferul să se asigure. Totul s-a întâmplat în condițiile în care vizibilitatea era extrem de redusă din cauza ceții.

VOX "Datorită unui accident s-a produs caramabolul. Au oprit șoferii să vadă ce s-a întâmplat. Eram într-un microbuz, am oprit pe dreapta la semnele unui cetățean, am coborât, am mers mai în spate și am făcut semne disperate ca ceilalți să se oprească."

prin telefon: RAED ARAFAT, secretar de stat, M.A.I. "Intervenția decurge normal pentru astfel de situații. Noi avem acum spitalele alertate, sunt medici trimiși suplimentar, s-a făcut tot efortul necesar pentru acest lucru."

13 victime au fost transportate la Spitalele de urgență „Bagdasar Arseni”, 11 la Spitalul de Urgență „Floreasca”, cinci la Spitalul de Urgență „Sf. Pantelimon”, cinci la Spitalul Universitar de Urgență, patru la Spitalul „Elias”, și trei la Spitalul „Sf. Ioan”, toate din Capitală. Doi copii răniți au fost transferați de la Spitalul Floreasca la Spitalul „Grigore Alexandrescu”. Potrivit autorităților, este un accident fără precedent pentru Autostrada Soarelui în ceea ce privește numărul de victime. A mai fost un carambol în anul 2006, când a fost implicat un număr mai mare de mașini, în jur de 50, dar atunci nu a existat decât o persoană decedată. Cauza acelui carambol a fost fumul provenind de la incendierea miriștilor. Departamentul pentru Situații de Urgență a pus la dispoziție două numere de telefon pentru familiile celor implicați în accidentul de pe A2 și anume 021.264.85.15 și 021.264.85.16, potrivit unui anunt publicat pe pagina de Facebook a instituției.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook