Accidente de muncă mortale, la Pitești, Timișoara și CraiovaAccidente cumplite de muncă, la Pitești, Timișoara și Craiova! În total, trei persoane și-au pierdut viața în urma unor greșeli inexplicabile. În Pitești, un tânăr de 24 de ani a căzut de pe o macara, de la o înalțime de peste 15 metri. Tragedia s-a produs sub privirile îngrozite ale tatălui și fratelui său. Cei trei lucrau împreună pe șantier. Băiatul se urcase pe macara să o repare, cu toate că nu avea experiență.

VOX"S-a suit să desfacă un cablu de acolo și s-a dezechilibrat. Nu știu ce s-a întâmplat! A fost și obosit, nu pot să îmi dau seama. S-a suit din proprie initiațivă."

Medicii sosiți de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

VOX "Nu l-am văzut, că nu-l lăsam să se urce acolo. Nu îl lăsam să urce acolo! Cine îl lăsa să urce?"

VOX "Eram la distanță mare de el și nu mai aveam cum să îl ajutăm."

VOX "Căderea a fost de la înălțime mare, peste 15 metri. Impactul cu solul a produs un traumatism cranian sever, cu eviscerație cerebrală."

La Timișoara, un bărbat de 33 de ani care lucra la un bloc a căzut de pe schelă, după ce i s-a făcut rău.

VOX "Am intervenit la mansarda unui bloc, care era în construcție, la un pacient în stop cardiorespirator. S-au inițiat manevrele specifice de resuscitare, dar fără rezultat."

La Craiova, un angajat de la Salubritate a parcat autospeciala în pantă și a coborât să aduca niște tomberoane. Bărbatul a murit strivit de autoutilitara care a pornit de pe loc.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook