Aeroportul Otopeni, locul patru în Europa în privinţa creşterii numărului de pasageriAeroportul Otopeni, pe locul patru în Europa, în ceea priveşte creşterea numărului de pasageri! Astfel, pentru categoria sa de trafic, şi anume 5 -10 milioane de pasageri pe an, Aeroportul Internaţional Henri Coandă a înregistrat în primele opt luni ale anului aproximativ 7 milioane 138 de mii de pasageri, ceea ce înseamnă o creştere de 17%, faţă de anul trecut. Comparativ, în întreg anul 2015, aeroportul a înregistrat un trafic de 9,3 milioane de pasageri. În clasamentul întocmit de Airports Council International-Europe, pe primele trei locuri în această categorie se află aeroporturile Berlin Schoenefeld, Larnaca (Cipru) şi Tenerife.

La categoria aeroporturilor mici, cu trafic sub 5 milioane de pasageri pe an, cea mai mare creştere din Europa a fost înregistrată de aeroportul din Oradea, urmat de aeroporturile din Palanga, Lituania, Harkov, din Ucraina, şi aeroportul Bucureşti-Băneasa Aurel Vlaicu. Pe aeroporturile Capitalei s-a înregistrat, de asemenea, și o creștere a numărului de mișcări de aeronave, depășind și la acest capitol trendul european, de 2,4%. Astfel, în primele opt luni ale anului 2016, pe aeroporturile din București s-au înregistrat aproximativ 80.000 de aterizări şi decolări, mai mult cu 10,3% față de aceeași perioadă a anului trecut. În primul semestru din 2016, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă au operat 37 de companii aeriene, care au transportat pasageri către 92 de destinaţii.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook