Alertă de scurgere de gaze, într-un bloc din SlatinaPanică într-un cartier din Slatina! Locatarii unui bloc au sunat disperați la 112, din cauză că, spun ei, au simțit un miros puternic de gaze. Echipele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au intervenit rapid la fața locului. Pompierii au intervenit rapid cu o autospecială pentru accidente chimice și biologice, dar, mai întâi, au evacuat locatarii din apartamentele situate pe două scări ale blocului. O femeie imoblizată la pat a fost purtată pe brațe de către salvatori. După operațiunea de evacuare, pompierii au acționat pentru localizarea breșei din sistemul de distribuție a gazelor. În cele din urmă, au identificat scurgerea de gaze în spatele blocului, în zona unui beci. Concentrația, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, nu a pus, însă, în pericol populația, motiv pentru care locatarii au putut să revină în apartamente aproape de miezul nopții, după mai bine de șase ore de la momentul evacuării. Între timp, pompierii au acționat cu jeturi de apă în zona în care persista mirosul de gaze. Ulterior aplicării acestei măsuri s-a diminuat și mirosul de gaze.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook