Alina Gorghiu rămâne preşedinte unic al PNLCu două luni înainte de alegeri s-a stabilit! Alina Gorghiu a rămas singurul președinte al liberalilor.

VASILE BLAGA, fost copreședinte al PNL: "Am hotărât ca să renunțăm la copresedinția partidului pentru că de fapt suntem un singur partid și partidul să aibă un singur președinte, în persoana doamnei Alina Gorghiu."

ALINA GORGHIU, președinte unic al PNL: "E un semn de maturitare al unei echipe care s-a format de 2 ani încoace, (...) nu e o misiune ușoară, care eu și Blaga ne-am asumat-o acum 2 ani, este mai greu acum pentru că povara până azi am impărțit-o cu Blaga și mi-a fost mai ușor."

Fostul președinte Traian Băsescu, susține că această manevra este orchestrată de șeful statului. Iohannis ar fi dat semnalul măzilirii lui Blaga, spune Băsescu.

TRAIAN BĂSESCU, fostul președinte al României: "A venit momentul să rămâna un singur președinte la PNL, a stabilit de Iohannis și a venit momentul executării lui Blaga. Probabil că dosarul stă de mult și e utilizat la momentul potrivit. (...) Și e un exemplu că așa îl slujește Kovesi pe noul sef de stat? Da, poate fi! Iohannis a sugerat public că ar fi bine să fie un singur președinte ."

Alina Gorghiu se gândeşte la Dacian Ciolos, ca posibil premier din partea PNL.

ALINA GORGHIU, președinte unic al PNL: "Asta nu exclude perpectiva unui proiect comun după alegeri cu Ciolos. (...) Candidatul de prim-ministru nu obligă, trebui să aibă carnet de membru de partid, Guvernul trebui să fie în schimb unul."

După retragerea lui Vasile Blaga din fruntea PNL, șeful de campanie al liberalilor rămâne Gheorghe Falcă, finul lui Traian Băsescu. Blaga s-a retras din cauza începerii urmăririi penale împotriva sa de către DNA pentru trafic de influenţă. Europarlamentarul Daniel Buda are acum împuternicire de a vota listele pentru alegerile parlamentare ca prim-vicepreşedinte. Situaţia în PNL se va păstra așa până după alegerile parlamentare. PNL urmează să organizeze un congres pentru alegerea unei conduceri unice, legitime şi să încheie procesul de fuziune la nivel naţional.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook