Anchetă la D.R.P.C.I.V., în scandalul ”Tăriceanu sare coada”Anchetă la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor, în scandalul în care este implicat șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Șeful Senatului a fost filmat de o echipă news.ro în urma cu patru zile, când s-a dus la sediul Direcției să-și reînnoiască permisul de conducere și a ocolit coada de aproximativ o mie de persoane pe o ușă din curtea interioară. Acolo a fost asteptat de reprezentanți ai instituției, care l-au condus în cladire și i-au făcut procedurile pentru eliberarea documentului. În tot acest timp, în care Tariceanu a completat documentele și a făcut fotografia pentru noul permis, publicul nu a avut permisiunea să intre în clădire. Și Instituția Prefectului a anunțat că vor fi declanșate verificări la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor, în acest caz. Anchetele sunt dispuse după ce avocatul Elenina Nicuț a trimis, la Directia Națională Anticorupție un denunț împotriva lui Calin Popescu Tăriceanu pentru infracțiunea de folosire a influenței din funcția de președinte de partid în scopul obținerii de foloase necuvenite după ce a beneficiat de un tratament preferențial când a fost primit prin curtea interioară a D.R.P.C.I.V. ca să își preschimbe permisul de conducere.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook