Aproximativ 200 de percheziţii efectuate, în ultimele două săptămâni, la grupări de criminalitate organizatăÎn ultimele două săptămâni, Poliţia Română a efectuat aproximativ 200 de percheziţii la grupări suspectate că ar avea activităţi de criminalitate organizată! Oamenii legii au ridicat laptopuri, hard-disk-uri, droguri, două arme şi un autoturism folosite în activitatea infracţională. Poliţiştii au acționat pentru destructurarea unor grupări infracţionale specializate în trafic de persoane, trafic şi consum de droguri, criminalitate informatică şi spălare de bani. Acţiunile poliţiei au vizat activităţile a peste 150 de persoane bănuite. După audieri, aproape 50 de persoane au fost reţinute sau arestate, 7 dintre ele în baza mandatelor europene de arestare, iar faţă de 14 persoane a fost luată măsura controlului judiciar.

În cadrul acestor acţiuni, la Cluj, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au organizat două percheziţii care au vizat un bărbat de 40 de ani din bănuit de trafic de minori, pornografie infantilă şi şantaj. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. La acţiunile desfăşurate au participat peste 400 de poliţişti din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate, care au beneficiat de sprijinul celorlalte structuri centrale şi teritoriale ale Poliţiei Române. Totodată, s-a cooperat cu structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Activităţile desfăşurate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au avut loc în cadrul unor dosare penale aflate în instrumentarea D.I.I.C.O.T.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook