Atac asupra unei angajate a Penitenciarului Poarta Albă, comis de doi deținuțiAtac, în Penitenciarul Poarta Albă din județul Constanța! O angajată a închisorii a fost amenințată, aseară, cu un cuțit improvizat și sechestrată în baie de către doi deținuți care au încercat să o agreseze sexual. Potrivit unui comunicat emis de conducerea penitenciarului, femeia a reușit, după circa zece minute să îi convingă pe cei doi bărbați să o lase în pace. Deținuții au fost sancționați, iar conducerea penitenciarului a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia în legătură cu incidentul din baia închisorii. Incidentul s-a produs în timpul unei activități educative care avea loc în clubul instituției de la Poarta Albă. Potrivit legii, lipsirea de libertate a unei persoane în mod ilegal se pedepsește cu închisoarea de la unu la șapte ani, iar, dacă fapta este săvârșită de către o persoană înarmată, pedeapsa este închisoarea cuprinsă între trei și zece ani. În urma incidentului, sindicaliștii de la Omnia cer demiterea conducerii Penitenciarului Poarta Albă și măsuri de protecție pentru angajații din închisori. Sindicaliștii susțin că la Poarta Albă au fost sesizate, de-a lungul timpului, numeroase nereguli.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook