Audieri și sancțiuni în scandalul privind Spitalul de Arsuri din BucureștiAudieri și măsuri de sancționare în scandalul privind Spitalul de Arși din București! Șeful Secției de Anestezie Terapie Intensivă de la Spitalul de Arși, Adrian Stănculea, și asistenta-șefă a aceleiași secții au fost audiați la Poliția Capitalei. În cazul unității sanitare în care a murit un pacient în rănile căruia au fost găsiți viermi au fost deschise anchete în două dosare: unul de moarte suspectă, deschis după apariția unei înregistrări cu un bolnav pe rănile căruia se aflau larve, și un altul de ucidere din culpă, deschis după decesul unei femei care inițial ar fi fost supusă unei transfuzii greșite de sânge.

AMBIANȚĂ ”- Stați puțin! Aveți ce să vă reproșați? - Nu, vă las să fabulați cât vreți. Aveți dreptul să fabulați cât vreți. Gata! Deci nu se fac declarații.”

Anchetele sunt făcute de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Poliția Capitalei. Inspecția Sanitară a decis, joi, suspendarea activității Secției de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului de Arși și au dispus amenzi contravenționale în valoare de 6.000 de lei.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook