Bacteria E-coli, depistată în rețeaua de distribuție a apei din cinci localități argeșeneAlertă privind sănătatea publică, în județul Argeș! Bacteria E-coli a fost descoperită în apa distribuită în rețeaua publică din mai multe comune. Autoritățile sanitare au dispus sistarea de urgență a distribuirii apei.

AMBIANȚĂ "- Cum e cu apa? - O s-o oprim până sâmbătă. - La porci, nu e bună la porci, păi n-o să mai fie deloc pe sistem apă."

VOX "- Aveți apă, doamnă? - Păi, dacă o oprește, de unde să avem! - Dar, până acum ați avut apă? - Am avut."

Bacteria E-coli a fost descoperită în apă în urma analizelor dispuse de Direcția de Sănătate Publică Argeș.

VOX "În momentul în care se găsește asemenea bacil în apa potabilă, apa trebuie să nu mai fie consumată."

Aproximativ patru mii de persoane din cinci localități sunt afectate de această situație.

VOX "Populația a fost informată că apa este nepotabilă microbiologic și primarii din localitățile respective vor lua măsurile de rigoare ca populația să poată avea acces la apă."

VOX "- Ce v-au spus? - Să nu se bea apă, că nu e potabilă."

Cei care nu au fântâni în gospodării, vor primi apă potabilă de la primărie.

VOX "- O să le asigurăm noi apă. - Veniți cu cisternele să le aduceți? - Pentru menajeră, da, pentru potabilă o să le asigurăm apă plată."

Nu este prima dată când se descoperă E-coli în rețeaua de apă potabilă din județul Argeș. În luna februarie, 120 de bebeluși au ajuns la spital, infectați cu bacteria E-coli. Trei dintre ei au decedat din cauza complicațiilor survenite.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook