Bătaie cu bâtele în plină stradă



Scandal într-o comună din Olt! Un bărbat de 34 de ani a fost la un pas să fie omorât în bătaie de nepoții primarului din Pleşoi. Agresorii au scos bâtele și l-au lovit fără milă. Totul s-a întâmplat în mijlocul drumului, în fața rudelor, iar scenele au fost filmate de câţiva martori. Vă avertizăm că imaginile pot avea un puternic impact emoţional.

AMBIANTA

Între cele două tabere erau nişte înţelegeri mai vechi. Nepoţii primarului cu doi prieteni au venit la bar şi s-au luat la harţă cu bărbatul. L-au lovit cu pumnii, cu picioarele şi cu bâta. Omul susţine că tinerii vor să se răzbune pe el din cauză că nu le-a permis să meargă la braconaj pe un teren care aparţine familiei sale.


VOX: "A luat bâta, i-a dat lui tata în cap, dupa și lu’ fratele meu, dupa ce i-a dat lui frate meu mi-a dat și mie. M-a lovit cu bâta în cap și cu rozeta de țepi de fier, și mi-a spart aicea la nas. A zis că nu mai ies din sat, bă din sat nu mai ieși, dacă ieși, noi te împuşcăm."

Agresorii se apără şi spun că nu ei sunt cei care au început scandalul.

VOX: "V-ați bătut acolo? Nu, decât un pumn, i-a dat, i-a spart nasul, atât. A folosit cineva vreo bâtă? Nu, nu. A, ba da, a luat ei, a luat bâta, i-a dat. Decât ei, noi nu am avut nicio treaba. Deci nimeni n-a lovit pe nimeni. Noi nu."

Primarul a negat inițial ca nepotii lui sunt protagonistii imaginilor șocante, după care a recunoscut că unul dintre agresori este nepotul lui.

VALERIU MĂNDESCU, primar Pleșcoi, "Nepoții dumneavostră sunt acolo? Nu sunt nepoții mei. Asta voiam să vă întreb, dacă sunt nepoții dumneavostră pe filmare? Nu! Nu i-ati recunoscut? Nu, Dar puteti fi sincer daca sunt nepotii dvs pe filmare? Da, unul dintre ei îl recunosc. Pai se întâmpla, ce să facem, asta e. Ce să-i facem."

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook