Bătaie între un primar și un sătean, într-o comună din Bistrița-NăsăudPrimarul unei comune din Bistrița Năsăud, acuzat că bătut crunt un consătean, care nu l-a susținut la alegeri!Scandalul a început la masa organizată după un meci de fotbal pentru cupa comunei Șieuț. Fiul primarului Ioan Dedean a început să se certe cu un membru al echipei locale de fotbal, pe motiv ca acesta nu l-a sustinut pe tatăl lui la alegerile locale din 5 iunie.

VOX "Din discuțiile purtate cu fratele meu, am înțeles că o apărut o discuție contradictorie între el și fiul primarului."

VOX "Fiul primarului, normal că l-o sunat pe taică-su. "

Conflictul a degenerat atunci când la petrecere a apărut și edilul. Atât el, cât și fiul lui, l-au luat la trânta pe fotbalist. Au rupt scânduri de lemn dintr-un gard și l-au lovit cu bestialitate.

VOX "Primarul o venit și nici nu l-o întrebat pe fratele meu despre ce a fost vorba, l-o lovit. Fratele meu s-o apărat."

Bătaia s-a încheiat abia dupa intervenția politistilor. Tânarul bătut a ajuns în stare gravă la spital.

AMBIANȚĂ "Mă doare gâtul, mă doare capul."

VOX "Cu un traumatism cranio-cerebral nivel 1, traumatism toraco-abodminal, afirmativ prin hetero-agresiune, cu investigații în curs."

Și edilul s-a prezentat la urgențe, spunând că, de fapt, el ar fi fost cel agresat.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook