Bebeluș abandonat într-o hazna imediat după naștereA avut zile! Un bebeluş a supravieţuit în mod miraculos după ce mama sa l-a aruncat într-o hazna, imediat ce l-a adus pe lume. Copila a fost salvată de unchiul femeii, care a auzit un plânset în spatele casei.

VOX "Am auzit la WC plângând, am dat telefon iar din nou la salvare, că am gasit copilul în WC. N-a spus nimic că e însărcinată."

Tânăra în vârstă de 29 de ani era acasă cu unchiul său, care a observat ca femeia sângera când s-a întors de la toaletă. Bărbatul a sunat imediat la 112, iar tânăra a fost dusă la spital. La scurt timp, a descoperit fetiţa în hazna. Până a venit o altă ambulanţă, unchiul tinerei, împreună cu câteva vecine, au spălat fetiţa, care ulterior a fost dusă şi ea la maternitate.

VOX "Ambii, şi mama şi copilul, sunt în stare generală bună. Nou-născutul este în secţia de Neonatologie. Este în stare bună, s-a adaptat, are 3,340 kg."

Rudele sunt şocate de gestul tinerei. Oamenii spun că, deşi au bănuit că femeia este însărcinată, ea a negat mereu acest lucru.

VOX "Ea zicea mereu că nu e, că nu e. Că eu mereu o întrebam, mă, ai greţuri? De ce nu le-a zis celor de la ambulanţă nimic? Păi, ea nu şi-a mai dat seama în momentul acela, ştiţi şi dumneavoastră, a intrat în panică."

Tânăra, care mai are acasă un băieţel de trei ani, a intrat în atenţia procurorilor. Ea riscă să fie acuzată de tenativă de pruncucidere.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook