Călin Popescu Tăriceanu, la DNA pentru a fi audiat ca martor în dosarul lui Bogdan Olteanu



Călin Popescu Tăriceanu, audiat la DNA! Preşedintele Senatului a fost convocat în calitate de martor, în dosarul în care Bogdan Olteanu este acuzat că a primit un milion de euro şi sprijin electoral de la Sorin Ovidiu Vîntu, în 2008, pentru a facilita numirea lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării. Călin Popescu Tăriceanu era la momentul respectiv lider al liberalilor și premier. Procurorii DNA vor să afle dacă Bogdan Olteanu, pe atunci preşedinte al Camerei Deputaţilor, a discutat cu Tăriceanu despre numirea lui Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei. Călin Popescu Tăriceanu a venit la DNA însoțit de avocat şi nu făcut nici o declaraţie la sosire. Audierea sa ca martor a fost propusă de apărare. 


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook