Canicula afectează fructele și legumele din piețeCăldura toridă afectează nu doar culturile agricole, ci şi fructele şi legumele din pieţe, unde temperaturile depășesc 45 de grade Celsius. Produsele de pe tarabe se strică imediat. Mulţi cumpărători susţin însă că, în cazul fructelor şi legumelor, nu au de ce să se teamă.

VOX: "Da, da trebuie să avem condiții, să avem corturi, umbrele, să stea la umbră. Altfel se usucă codiţele și pălesc."

VOX: "Pepenii aștia stau în soare, nu va e frică că vă îmbolnăviți, că se strică?
Se cunosc care sunt proaspeți, care-s trecuți. Și cum îi recunoașteți?
După aspect, îi gust, (...) la fructe și legume nu am nicio problemă, la mezeluri, carne, brânză e altceva."

VOX: "Ți-e frică să cumperi fructe și legume din piețe pe vremea asta? Nu... Şi dacă te îmbolnavești? N-ai de ce să te îmbolnăvești."

Medicii trag un semnal de alarmă și spun că ar trebui să fim foarte atenți când facem cumpărăturile din piețe. Fructele si legumele care stau în soare se pot strica, la fel ca toate celelalte alimente.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook