Caniculă în sudul și vestul țăriiAtenţionare de cod galben de caniculă, valabilă pentru sudul și vestul țării, prelungită până vineri seară. Potrivit meteorologilor, se vor înregistra temperaturi de până la 37 de grade Celsius la umbră, iar indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități, astfel că disconfortul termic va fi accentuat.

Din weekend, valorile termice vor scădea semnificativ cu excepţia regiunilor din sud-estul ţării unde canicula va persista. Astăzi, in Bucuresti vor fi 36 de grade la umbra in timpul zilei si 19 grade la noapte. Pe litoral, temperaturile vor fi mai scăzute față de cele inregistrate in sud și vest, ajungând până la 29 de grade. Vor fi semnalate chiar înnorări temporare, fiind posibile ploi. Totodată, până vineri la ora 08:00 este în vigoare un şi un cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, canicula şi disconfort termic pentru 12 judete din Banat, Crişana, Maramureş şi vestul Transilvaniei şi Olteniei.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook