Cătălina Codreanu, expoziţie de pictură de excepţie la Cercul Militar NaţionalCercul Militar Naţional găzduieşte în aceste zile o expoziţie de pictură de excepţie, semnată Cătălina Codreanu. Artista a ales să prezinte toate elementele universale, iar după foc, apă şi aer, anul acesta este rândul Pământului. Acum, acrilicul defineşte starea artistei care îşi deschide sufletul imprimând fuziuni, transparenţe, lumini sau umbre ce omagiază Mama Pământ.

CĂTĂLINA CODREANU, pictoriţă

"Această expoziţie este cea care urmează unui ciclu început în 2009 cu tematica focului , continuat cu tematica apei, cum anul trecut a fost aerul, ca elemente primordiale şi anul acesta este pământul. Este vorba de expoziţia intitulată Terra Mirabila şi conţine cât a putut să încapă în acestă sală despre planeta noastră, cu toate vibraţiile, problemele, tot ce incumbă această generoasă temă. Este o încercare de a trezi la responsabilitate pe toată lumea care poluează în fel şi chip această planetă care ne ocroteşte şi ne poartă prin spaţiu. Cum vedeţi acolo sunt şi nişte accente mai pline de umor ca să mai descreţim frunţile."

Expoziţia poate fi vizitată zilnic între 12 şi 19 până în data de 28 august.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook