Cerere în căsătorie cu mascațiCerută în căsătorie într-o scenă ca în filmele de acţiune! O tânără din Brașov a trecut prin mari emoţii după ce a fost pusă la pământ de mascați în mijlocul străzii. Scena a fost regizată de iubitul ei, care a vrut ca momentul cererii în căsătorie să fie unul de neuitat. A cumpărat mai multe uniforme şi a cerut ajutorul câtorva prieteni, pe care i-a rugat să joace rolul forţelor de intervenţie. Apoi au trecut la acţiune. În timp ce tânărul se afla în mașină cu iubita sa, au fost opriţi de aşa-zişii mascaţi.

AMBIANȚĂ: “Trage pe dreapta! Deschide ușa! Ieși afară! Jos, jos! Culcat, culcat!“

După ce a fost scoasă cu forța din mașină, mascații au dus-o pe viitoarea mireasă la portbagaj pentru a le arăta ce este înăuntru. Acolo, iubitul său o aștepta cu un inel.

AMBIANȚĂ: “Știi ce are în portbagaj? Nu, nu! Hai la portbagaj. Hai la portbagaj! Hai!”

Deşi speriată, tânăra a răspuns da cererii în căsătorie.

AMBIANȚĂ: “Vrei sau nu vrei? Da!”

Imaginile au fost postate pe Facebook de viitorul mire și au fost vizionate de sute de mii de oameni.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook