Chiriașii Primăriei Timișoara, nevoiți să suporte condiții mizereCondiții mizere pentru oamenii care locuiesc în clădirile primăriei Timișoara. Aceştia se plâng că rezistă cu greu în locuinţele pline de mucegai și miros insuportabil. Acoperişul este găurit şi le plouă în casă.

VOX "La fiecare ploaie stați cu ligheanele prin casă. La fiecare ploaie mai mare, dar dacă n-am fost acasă, parchetul uitați-l că s-a umflat."

Unul dintre chiriaşi spune că din cauza condiţiilor deplorabile din locuinţă, soția sa, bolnavă de astm, a fost nevoită să plece de acasă.

VOX "Soția mea a plecat la un fin în Austria, pentu faptul că fiind bolnavă de astm, mirosul de umezeală, mai ales după ploaie, declanșa. Deci, practic, a fost nevoită să se mute din casă din cauza problemelor. Da."

Deși anul trecut omul a vrut să repare acoperișul casei pe banii lui, angajații primăriei nu l-au lăsat, pe motiv că se vor ocupa ei de tot. Chiriaşul nu cere un acoperiș nou. Tot ce își dorește este să nu îi mai plouă în casă.

VOX "Deci acum un an am vrut să reparăm acoperișul pe banii noștri. Să nu cumva să faceți așa ceva. Facem noi tot. N-a făcut nimic."

VOX "Eu nu vreau acoperiș nou. Vreau să nu mai plouă."

Pe de altă parte, autoritățile recunosc că ar trebui să ia măsuri pentru a remedia situația.

NICOLAE ROBU, primar, Timișoara "Pentru toate clădirile ce aparțin primăriei, evident că primăria este responsabilă de starea lor și primăria trebuie să facă demersurile pentru întreținere, pentru reparație."

Bărbatul așteaptă un răspuns din partea Primăriei de mai bine de un an.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook