Circulație restricționată în Capitală, pentru maratonul concertelor în aer liberCirculaţie restricţionată, în centrul Capitalei! Restricțiile au intrat în vigoare astăzi, de la ora ora 12.00, și sunt valabile până pe 21 august, la ora 24.00, ca urmare a concertelor programate în zilele de 14, 15 şi 17 august, ce vor fi susținute de Rihanna, Steve Aoki şi Sia.

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter "Megashow-ul ce va fi susținut de de Rihanna, cel mai așteptat concert al verii, de altfel, suspendă traficul rutier pe câteva artere importante ale Capitalei, în zilele de 14 şi 15 august 2016, între orele 12.00 - 01.00. Nu se mai circulă pe ambele sensuri ale bulenardului Unirii, între I. C. Brătianu şi Libertăţii şi pe Bulevardul Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Naţiunile Unite."

De asemenea, în data de 17 august 2016, începând cu orele 14.00, până la ora 05.00 a zilei de 18 august, se închide circulaţia rutieră pe Bulevardul Unirii, ambele sensuri, între Bulevardul I.C. Brătianu şi Bulevardul Libertăţii şi pe Bulevardul Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Naţiunile Unite, pentru primul concert în Romania al cântăreței Sia. Până în data de 21 august 2016, orele 24.00, se restricţionează traficul rutier pe banda III, adiacentă Pieţei Constituţiei, a bretelei situate pe circumferinţa Pieţei Constituţiei în zona Bulevardului Unirii. Tot până în data de 21 august 2016, orele 24.00, se restricţionează traficul rutier pe Bulevardul Libertăţii, pe banda I de circulaţie a sensului de mers dinspre Bulevardul Naţiunile Unite spre Calea 13 Septembrie. La fiecare eveniment în parte, aproximativ 200 de poliţişti vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice, precizează Poliţia Capitalei.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook