Cod galben de ninsori și viscol, din această seară



Cod galben de ninsori în patru judeţe din sud-vestul şi sud-estul ţării! Avertizarea meteologilor vizează judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Călăraşi şi Constanţa, unde, până marţi la ora 14, vor fi ninsori moderate cantitativ şi rafalle de vânt care vor depăşi 55-60 de kilometri pe oră. În sud-estul judeţului Constanţa vor fi precipitaţii mixte. Restul țării se află, tot de luni seară şi până marţi la ora 20.00, sub informare meteo de vânt și ninsori slabe. Local, în județele Ialomița, Buzău, Brăila, Tulcea și Vrancea rafalele vor depăși 55 — 60 km/h. Bucureştiul nu va intra sub incidenţa codului galben, dar în noaptea de luni spre marţi şi în ziua de marţi, până la ora 20.00, vor fi intensificări ale vântului, de până la 40-50 de kilometri pe oră. Sunt aşteptate şi ninsori, dar slabe cantitativ. În aceste condiţii, primarul general al Capitalei a anunţat că în zilele de marţi şi miercuri, elevii din Bucureşti vor putea întârzia până la ora 9.30, fără să le fie puse absenţe.

GABRIELA FIREA, primarul general al Capitalei "Elevii pot să vină la şcoală, fie începând cu ora 8, dacă şcoala e aproape de casă, fie până la 9-9.30. Cadrele didactice vor fi înţelegătoare şi nu se vor pune absente pentru prima parte a zilei."

Edilul şef al Capitalei a avertizat că vor fi sancţionaţi drastic toţi şoferii care blochează circulaţia sau mijloacele de transport în comun.

GABRIELA FIREA, primarul general al Capitalei "O parte dintre conducătorii auto au înţeles să îşi lase maşinile ori pe linia de tramvai, ori pe cea de troleibuz, ori blocând statiile RATB. Începând de azi, toate maşinile care vor bloca transportul în comun, alte căi de acces, banda 1, vor fi ridicate până la aprobarea normelor, de o platformă aflată la Administraţia Străzilor."

Pentru următoarele două săptămâni, Administrația Națională de Meteorologie prognozează o vreme în general rece în majoritatea regiunilor, deși după data de 23 ianuarie valorile termice vor ajunge, în unele zone, chiar și la 6 grade pe timpul zilei. Va ninge slab atât în intervalul 16-18 ianuarie, cât și după 25 ianuarie. Temperaturile minime vor coborî, în unele zone, până la minus 16 grade Celsius, iar cele maxime vor fi cuprinse, la nivel naţional, între minus 6 şi câteva grade peste zero.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook