Confuzie în trafic, pe Iuliu ManiuGropile şi traficul aglomerat par să nu fie suficiente intr-o capitala ce se vrea europeană. Aşa că nu lipsesc nici semaforizările prost plasate. Un exemplu? Bulevardul Iuliu Maniu, la intersecţia cu strada Partidurii, pe sensul de mers spre autostrada Bucureşti Piteşti. Aici semaforul nu este plasat pe un stalp până în trecerea de pietoni şi până în intersecţie ci dincolo de aceasta. Astfel mulţi şoferi care nu cunosc locul opresc chiar în mijlocul intersecţiei blocându-i pe cei care vin de pe strada Partiturii şi întreaga intersecţie totodată. O altă problemă cu semaforizarea este la intersectia Iuliu Maniu cu Drumul Osiei. Aici nu este clar care este semaforul pentru sensul de mers înainte şi care este cel pentru dreapta.


MIHNEA URS, reporter: "Iuliu Maniu cu Drumul Osiei, 3 benzi de mers înainte spre autostrada şi o bandă ce face dreapta pe Drumul Osiei. Problema intervine la semafoarele din spatele meu. Cel pentru înainte se afla deasupra benzii celei mai din stânga iar cel pentru dreapta se afla deasupra benzii din mijloc din cele pentru înainte. Astfel şoferii devin confuzi şi mulţi opresc la culoarea roşie pentru dreapta blocând astfel pe toţi cei din spatele lor."

Bucureştiul este o aglomeraţie urbană ce necesită infrastructuri bine puse la punct. Deocamdată însă, chiar şi problemele elementare dau bătăi de cap autorităţilor.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook