Conturile ELCEN, deblocate doar daca achită jumătate din suma datorată către Distrigaz SudDistrigaz Sud Rețele acceptă ridicarea popririi asupra conturilor Electrocentrale București SA. Asta, cu o condiție! Să fie achitată de îndată o primă tranșă de 5,8 milioane de lei, reprezentând 50% din valoarea popririi. Conturile ELCEN au fost blocate joi după-amiază, după ce s-a pus poprire pe ele, la cererea Distrigaz Sud. ELCEN are datorii restante către Distrigaz Sud, în valoare de circa 11,7 milioane de lei. Pe de altă parte, ELCEN are și sume de încasat. Unul dintre marii datornici către Electrocentrale București este RADET București, care însă nu are bani să plătească. De altfel, persistă riscul ca, din 10 septembrie, producția de energie electrică și termică să fie oprită. Reprezentanții ELCEN susțin că plata subvenției trebuie să fie făcută de către Primăria Capitalei în termen de 15 zile de la primirea decontului, iar scadența acestei obligații de plată este depășită în mod nejustificat, motiv pentru care s-a ajuns în acrastă situație de blocaj. ELCEN furnizează 40 la sută din energia electrică produsă în România și 90 la sută din energia termică pentru București.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook