Cu blindata în şanţAccident spectaculos în județul Buzău! O blindată a Armatei a căzut de pe o platformă și a ajuns în șant. Șoferul trailerului a încercat să evite impactul cu un TIR care facuse o depăsire periculoasă. În acel moment, TAB-UL de 10 tone s-a desprins și a ajuns într-un șant.

VOX: "A trebuit să ferească acea mașină, șoferul? A ferit, nu a trebuit să ferească. Dacă nu o ferea era mult mai grav, presupun. TAB-ul era asigurat corespunzător pe trailer? În Armată nu există să nu fie asigurat. Nu exista așa ceva.

VOX: "Ancorele de pe transportor s-au rupt si un reductor. De la transportor s-a deteriorat și a căzut de pe trailer."

VOX: " Ați mai văzut un TAB așa, pe marginea drumului, eșuat? Nu, n-am văzut, e prima dată când am vazut. Astea sunt, tehnica învechită, sigur. De aia cred că s-a și rupt roata.

Traficul pe drumul național care leaga Buzăul de Ploiești a fost întrerupt pentru a permite unei macarale să repună vehiculul blindat pe platformă.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook