Cursuri intensive de formare terapeuticăCursuri intensive de formare terapeutică, organizate de Școala de Studii Internaționale în Medicine Tradiționale, Integrative și Anti-îmbătrânire cu scopul de a oferi o alternativă eficientă la tratamentele clasice. Timp de trei zile se vor desfășura în București cursuri în cadrul colaborării instituționale în domeniul terapeutic și al învățământului medical. Reprezentanți de la Universitatea de Medicină Chineză din Lisabona și ai Asociației Profesioniștilor din Portugalia în Acupunctură, vor susține în perioada 14-16 iulie, simultan, 2 cursuri de formare terapeutică accesibile tuturor celor interesați. Aceste module de învățare a terapiilor preced demararea cursurilor universitare de cinci ani de obținere a unor licențe oficiale în medicina tradițională chineză.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook