Decizie în cazul bărbatului care și-a răpit copiii



Bărbatul care și-a răpit copiii va fi cercetat în libertate. Tatăl fugar a fost prins în București, unde se ascundea cu cei doi copii, un băiat de 10 ani şi o fetiţă de opt ani. Minorii, din Drobeta Turnu Severin, erau daţi dispăruţi de la domiciliu de mama lor de mai multe săptămâni. Cât timp poliția era pe urmele lui, bărbatul a postat câteva înregistrări în care cei mici spun că vor să rămână cu el, nu cu mama lor. După ce a fost prins, bărbatul și cei doi copii au ajuns la Mehedinți. Omul a fost audiat, dar nu a fost reținut. Copiii susțin în continuare că vor să rămână la el.

VOX tata: "Nu e decizia mea, este a lor întotdeauna. Și în America și aici. Au decis ei. Acum rămâneți fără ei. Credeți așa, stați aici să vedem."

Părinţii copiilor au divorţat în Statele Unite ale Americii. Magistraţii i-au încredinţat mamei, dar au dat dreptul tatălui la o vizită săptămânală de câteva ore. La ultima vizită, din august, bărbatul nu a mai înapoiat copiii. Bunica celor doi micuți spune că în scurt timp va veni în țară și fiica sa, pentru a-i lua pe cei doi copii.

VOX bunica: "Sunt slabi, nu arată chiar ca lumea, și el este iar la fel slab. Din februarie nu am văzut copiii, nu îi lasă să vină la mine, să vorbească absolut cu nimeni."

Bărbatul este decis să lupte pentru custodia copiilor.

VOX tata: "Eu cheltuiesc două mii pe lună pentru copiii aștia pentru mâncare și ce au nevoie."

Bărbatul riscă să ajungă după gratii, pentru că nu a respectat hotărârea judecătorească. Copiii vor rămâne în grija asistenţilor sociali, până când mama lor va veni să-i ia.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook