Demisiile medicilor de la Floreasca, retraseConflictul de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală a fost aplanat! Cei 22 de medici care voiau să renunţe la posturi şi-au retras demisiile, după ce au primit asigurări de la Ministerul Sănătăţii că problemele de la spital vor fi rezolvate. Demisia managerului interimar Sorin Păun, miercuri seara, nu a fost suficientă pentru a calma nemulţumirile medicilor şi asistentelor. Joi dimineaţa, înainte ca Ministerul Sănătăţii să îşi prezinte punctul de vedere, alţi cinci medici anunţaseră că demisionează, după ce cu o zi înainte îşi prezentaseră demisia 17 colegi. Medicul Gabriela Bratosin declara că demisia managerului nu rezolvă în totalitate situaţia, pentru că la spital sunt probleme grave de funcţionare, una dintre acestea fiind legată de lipsa medicamentelor şi a materialelor sanitare. Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunţat că în cel mai scurt timp va fi numit un nou manager interimar care să asigure buna funcţionare a spitalului, până la organizarea concursului pentru ocuparea postului. Voiculescu a spus, la finalul discuţiilor cu medicii, că la Spitalul Floreasca sunt două tipuri de probleme - unele de comunicare şi unele administrative, el confirmând că au existat "nişte probleme cu medicamentele", care s-au remediat între timp. Medicii de la Floreasca l-au acuzat pe managerul Sorin Păun că refuză să aprobe noi posturi sau să semneze pentru achiziţia de medicamente. Ei s-au plâns şi de faptul că Sorin Păun îi înjura şi îi ameninţa că nu le plăteşte gărzile suplimentare.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook