Doi bărbați din Mehedinți, intoxicați într-o fântânăO fântână era cât pe ce să devină mormânt pentru doi bărbați din Mehedinți! Cei doi s-au intoxicat într-o fântână. Unul dintre bărbați coborâse în puț ca să-l curețe, dar i s-a făcut rău și nu a mai putut ieși singur la suprafață. Celălalt a coborât după el ca să-l scoată la suprafață, dar i s-a făcut și lui rău.

VOX "- L-au băgat să-l salveze pe omul ăsta? - Cred, cred. - Dar de ce nu a intrat el? - Cum poți să bagi tu pe cineva fără autorizație. Și pompierii intră cu mască, nu?"

Unul dintre bărbați, în vârstă de 55 de ani, a fost scos de pompieri mai mult mort decât viu din puț.

AMBIANȚĂ "- Care este starea? - Rămâne mai târziu să ne pronunțăm."

Când au văzut că bărbații nu mai ies din fântână, cei aflați la fața locului au sunat la 112 și au cerut ajutor. Pompierii au intervenit rapid și i-au scos din puț pe cei doi, iar medicii le-au acordat asistență.

VOX "- L-am scos în stare comatoasă. Pacientul acum în UPU a fost adus stabil, cu tensiune 13, saturație 93%, vorbește, a deschis ochii. - Era în pericol? - Era în periocol chiar să decedeze."

AMBIANȚĂ "- În ce stare este? - Bună. Stabilă."

Între familiile victimelor și familia proprietarului fântânii a izbucnit scandal din cauza emoțiilor și tensiunii și a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru calmarea spiritelor. Polițiștii au întomit un dosar în acest caz.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook