ELCEN cere insolvențaDupă RADET, și ELCEN cere insolvența! Consiliul de Administraţie al Elcen, companie controlată de Ministerul Energiei, a decis, aseară, înaintarea cererii de insolvenţă a societăţii către Tribunalul Bucureşti. Hotărârea vine ca urmare a situaţiei financiare a companiei şi a hotărârii de miercuri a consilierilor generali ai Capitalei, de intrare în insolvenţă a RADET. Regia de Distribuție a Energiei Termice din București are datorii de peste 3,5 miliarde de lei către Elcen, companie care, din cauză că nu primeşte banii de la RADET, are datorii restante către Romgaz şi Engie. În 8 septembrie, Distrigaz Sud Reţele, filială a grupului francez Engie, a pus poprire pe toate conturile Elcen. Poprirea a fost extinsă şi la clienţii companiei de stat, inclusiv RADET. În 9 septembrie, Distrigaz Sud a ajuns la o înţelegere cu Elcen pentru plata eşalonată a datoriilor restante şi anunţa că va ridica poprirea pe conturile companiei de stat. Potrivit reprezentanților RADET și Elcen, după intrarea în insolvența se ridică poprirea pe conturi și se suspendă toate procesele pe rol. Astfel, se asigură continuarea furnizării apei calde și căldurii către beneficiari. ELCEN este cel mai mare producător de energie termică din România şi asigură aproape 40% din producţia la nivelul ţării şi 90% din producţia din Bucureşti.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook