Explozie într-un bloc din Focşani, o bătrână a fost rănităExplozie puternică într-un bloc din Focşani. O batrână de 74 de ani şi-a aruncat pur şi simplu apartamentul în aer în momentul în care a încercat să aprindă aragazul. A aprins chibritul şi s-a dezlantuit iadul. Explozia a făcut prăpăd. A fost distrusă o mare parte din locuinţă şi mai multe uşi de la alte apartamente. Bătrâna a ajuns la spital cu răni grave.

VOX
"Am realizat că e cutremur nici nu am realizat ce este de bubuitura. M-am speriat automat cum să nu te sperii."

VOX
"A fost o acumulare de gaze şi o butelie care a explodat. Sunt pagube? Sunt. Toate uşile au sărit butucii şi clanţele."

Vecinii au sărit imediat în ajutorul batrânei şi au sunat la 112.

VOX
"Când am auzit explozia mi-am lăsat practic copiii la bancă în capătul străzii. Era mama lu doamna Vali cu hainele arse, al fost am oprit gazele de pe scara după aia m-am dus şi am rupt hainele de pe ea."

VOX
"Am zis mamaie ce s-a întâmplat? Păi cică am aprins butonu. Am dezbrăcat-o e arsă e la spital, nu e arsa tare şi acum e la spital."

Pompierii au venit şi ei la faţa locului însă nu au avut ce să stingă pentru că explozia nu a fost urmată de incendiu. Specialiştii urmează acum să stabilească mai exact din ce cauză s-a produs incidentul.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook