Explozie puternică într-un bloc din județul PrahovaExplozie puternică urmată de un incendiu, într-un bloc din Bărcănești, județul Prahova! În urma deflagrației o femeie a suferit arsuri grave. Blocul este situat în apropiere de DN 1. Vecinii au crezut inițial că este vorba de un accident de circulație și au ieșit speriați în stradă.

VOX: "Ce ați auzit? O explozie. Puternică. V-ați speriat? Da. Eram la etajul unu și am zis că e pe DN, două mașini și am ieșit la balcon și nimic și când ne-am uitat jos ieșea fum pe geamuri."

Ușa apartamentului situat la parter a fost smulsă din perete de suflul exploziei, iar geamurile s-au făcut țăndări.

VOX: "Când am scos capul pe geam zburau geamurile de la parterul ei. Cineva striga pe geam să ieșim afară că a luat foc. În momentul ăla a ieșit afară. Am văzut la ea ușa toată din balamale și dezastru."

În apartament se afla o singură persoană: o femeie de 39 de ani. Ea a reușit să iasă singură din casă, deși a suferit arsuri de gradul I si II pe 40 la sută din suprafața corpului. A fost transportată la spital.

VOX: "Sunteți proprietarul? Da. E în regulă. Da. Soția e la spital, e bine îi mulțumim lui Dumnezeu."

Cel mai probabil, explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze în baie, la o instalație de încălzire a apei. În urma deflagrației s-a spart și o conductă care a inundat scara. Pompierii au intervenit imediat și au stins în scurt timp incendiul. Pentru intervenția autospecialelor ISU, traficul a fost restricționat câteva zeci de minute pe DN 1, pe sensul de mers dinspre București înspre Ploiești.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook